POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICĂ PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ÎN MAGAZINUL ONLINE 365NATURAL.RO

Ne-ai acordat ├«ncredere, navig├ónd ╚Öi f─âc├ónd cump─âr─âturi ├«n mallul online al familiei tale 365natural.ro (ÔÇ×Magazinul OnlineÔÇŁ) ╚Öi ├«╚Ťi mul╚Ťumim pentru asta. Everyday Organic EOOD cu sediul ├«n RUSE, STR. alexandrovska, number 97, CUI: 207662229., te asigur─â c─â va prelucra datele tale ├«n mod onest, transparent ╚Öi informat, conform schimb─ârilor ╚Öi modific─ârilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protec╚Ťia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 (ÔÇ×GDPRÔÇŁ).

Acesta este motivul pentru care am decis s─â te inform─âm prin aceast─â Politic─â de prelucrare a datelor cu caracter personal (ÔÇ×Politica de Prelucrare a DatelorÔÇŁ sau ÔÇ×PoliticaÔÇŁ) referitor la:

 • Cine suntem?
 • Ce sunt datele personale?
 • Ce date prelucr─âm despre tine?
 • ┬á├Än ce mod colect─âm ╚Öi prelucr─âm datele tale?
 • Cat timp p─âstr─âm datele tale?
 • Cu cine ├«mp─ârt─â╚Öim datele tale?
 • C├ónd transfer─âm datele tale ├«n afara spa╚Ťiului Uniunii Europene sau SEE?
 • Ce m─âsuri de securitate asigur─âm pentru protec╚Ťia datelor tale?
 • ┬áCare sunt drepturile ╚Öi op╚Ťiunile tale ├«n privin╚Ťa datelor pe care le prelucr─âm?

 

Aceea╚Öi abordare o vom avea de fiecare dat─â c├ónd ne vizita╚Ťi sau v─â face╚Ťi cump─âr─âturile ├«n Magazinul Online.

Prezenta Politic─â de Prelucrare a Datelor poate fi modificat─â sau actualizat─â oric├ónd de c─âtre 365NATURAL, atunci c├ónd consider─âm c─â survin anumite modific─âri ├«n activit─â╚Ťile prin care prelucr─âm datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, www.365natural.ro, orice astfel de modific─âri ╚Öi v─â vom informa ├«n mod corespunz─âtor prin e-mail.

 

CINE SUNTEM?

Everyday Organic EOOD cu sediul ├«n RUSE, STR. alexandrovska, number 97, CUI: 207662229, (ÔÇ×365naturalÔÇŁ sau ÔÇ×OperatorÔÇŁ sau ÔÇ×NoiÔÇŁ), este operatorul datelor tale ╚Öi entitatea care ├«╚Ťi furnizeaz─â, prin intermediul Magazinului Online, produse din categoriile carte, juc─ârii, ceasuri, parfumuri, ├«mbr─âc─âminte, ├«nc─âl╚Ť─âminte, accesorii, cosmetice ┼či produse de ├«ngrijire personal─â, electronice ╚Öi electrocasnice.

 

Ne pute╚Ťi contacta oric├ónd la:

Nr. telefon: 0751 818 071 / 0724 691 761

E-mail: contact {@} 365natural.ro

365NATURAL a numit un Responsabil cu Protec╚Ťia Datelor Personale. Pentru orice ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri legate de prezenta Politic─â, de modul ├«n care 365NATURAL prelucreaz─â datele tale sau drepturile tale, ne po╚Ťi contacta la adresa de e-mail dedicat─â contact {@} 365natural.ro

CE DATE PRELUCR─éM DESPRE TINE?

 Ce sunt datele personale?

Datele personale ├«nseamn─â orice date sau informa╚Ťii care ne ajut─â s─â v─â putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele t─âu) sau indirect (de exemplu, ├«n func╚Ťie de profilul pe care ├«l cre─âm pentru a-╚Ťi transmite oferte personalizate). Anumite informa╚Ťii sunt mai pu╚Ťin evidente (cum ar fi preferin╚Ťele ╚Öi obiceiurile tale la cump─âr─âturi, IP-ul computerului t─âu), dar asociate cu persoana ta, ne ajut─â s─â te putem identifica ╚Öi se circumscriu astfel no╚Ťiunii de ÔÇŁdate personaleÔÇŁ.

Politica 365NATURAL este de a colecta ╚Öi prelucra doar datele care ne sunt necesare ca s─â ├«╚Ťi oferim cea mai pl─âcut─â experien╚Ť─â atunci c├ónd navighezi/ faci cump─âr─âturi pe site-ul web al Magazinului Online. ├Än general, prelucr─âm urm─âtoarele tipuri de date despre tine:

 • Nume ╚Öi prenume;
 • Adres─â de e-mail;
 • Num─ârul de telefon;
 • Geo-localizarea general─â a dispozitivului de pe care navighezi/te autentici ├«n contul de client;
 • Informa╚Ťii despre produsele ╚Öi serviciile achizi╚Ťionate;
 • Gradul de utilizare ╚Öi activit─â╚Ťile tale pe platforma Magazinului Online;
 • Interese ╚Öi preferin╚Ťe legate de produsele din Magazinul Online.

Mai exact, ├«n tabelul de mai jos am prezentat datele cu caracter personal (ÔÇ×DateÔÇŁ sau ÔÇ×Date PersonaleÔÇŁ) pe care le colect─âm direct de la tine, care rezult─â din interac╚Ťiunea cu tine ╚Öi pe care noi sau parteneri no╚Ötri le urm─ârim ├«n vederea furniz─ârii produselor comandate sau pentru a-╚Ťi oferi diverse oferte personalizate, atunci c├ónd navighezi/ faci cump─âr─âturi pe site-ul web al Magazinului Online sau atunci c├ónd utilizezi diverse dispozitive (computer, tablet─â ori telefon mobil).

 

Datele minorilor.

365NATURAL nu permite prelucrarea datelor personale ale clienţilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

În procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii în Magazinul Online, clienţii trebuie să confirme faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE TALE?

365NATURAL colecteaz─â ╚Öi prelucreaz─â datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci ╚Öi livrarea produselor pe care ╚Ťi le dore╚Öti, ├«mbun─ât─â╚Ťirea experien╚Ťelor tale ├«n Magazinul Online, oferirea de asisten╚Ť─â ╚Öi suport atunci c├ónd utilizezi Magazinul Online/ contul de client, sau pentru a-╚Ťi crea un profil de client ├«n vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Am detaliat ├«n tabelul de mai jos modul ├«n care prelucr─âm datele tale, scopurile ╚Öi temeiul juridic (baza legal─â) al activit─â╚Ťilor prin care prelucr─âm datele tale.

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale?Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm?Care este temeiul juridic al prelucrării datelor?

Crearea contului tău de client 

├Ä╚Ťi putem crea un cont de client pe Magazinul Online doar dac─â ne oferi obligatoriu urm─âtoarele date personale, fie (a) ├«n procesul de solicitare de c─âtre tine a deschiderii unui cont de client nou, fie (b) urmare a plas─ârii unei comenzi, pentru prima dat─â, ├«n Magazinul Online (iar noi, cu aceast─â ocazie, ├«╚Ťi activ─âm un cont de client pentru a putea onora comanda ta):

– nume, prenume;

– e-mail, ╚Öi

– num─âr de telefon

Alternativ, ├«╚Ťi po╚Ťi crea un cont de client prin logarea ├«n contul t─âu de Facebook, Google sau Yahoo, utiliz├ónd e-mail-ul sau num─ârul de telefon ╚Öi parola din acea re╚Ťea de socializare.

 

Logarea în contul de client

├Ä╚Ťi oferim op╚Ťiunea de a te loga ├«n contul client prin conectarea ├«n contul t─âu existent de Facebook, Google sau Yahoo (conectare prin re╚Ťele de socializare). Pentru conectare, e╚Öti redirec╚Ťionat pe pagina re╚Ťelei tale sociale (Facebook, Google sau Yahoo), unde te po╚Ťi loga cu datele tale de utilizator. Astfel, profilul t─âu de Facebook, Google, sau Yahoo este legat la contul de client ├«n Magazinul Online. ├Än urma conect─ârii, Facebook Inc., Google Inc., respectiv Oath (Verizon) ne transmit ├«n mod automat urm─âtoarele informa╚Ťii:

– ID-ul numeric pentru re╚Ťeaua social─â;

– numele ╚Öi prenumele;

– sexul;

– numele de utilizator pe Facebook, Google, sau Yahoo;

– a fost verificat contul t─âu de utilizator (de ex. ÔÇ×confirmatÔÇŁ).

├Än plus, operatorul serviciului de re╚Ťea social─â prime╚Öte informa╚Ťii despre conectarea respectivului cont la pagina noastr─â. Noi stoc─âm ╚Öi utiliz─âm aceste date transmise de Facebook, Google sau Oath pentru a te putea identifica ├«n calitatea de client autorizat ╚Öi a-┼úi oferi serviciile noastre ├«n Magazinul Online.

 

Efectuarea de cumpărături în Magazinul Online

Po╚Ťi efectua cump─âr─âturi doar dac─â ai activat un cont de client, plasezi unele produse ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi iar ulterior lansezi o comand─â. Po╚Ťi efectua cump─âr─âturile pe website-ul Magazinului Online┬á sau prin serviciul de Call Center, dup─â ce accep╚Ťi ├«n prealabil Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile Magazinului Online.

ÔÇô┬áDe fiecare dat─â c├ónd lansezi o comand─â vom colecta ╚Öi prelucra urm─âtoarele date:

–┬á nume ╚Öi prenume;

–┬á adres─â de livrare/facturare;

–┬á num─âr de telefon.

ÔÇô┬áC├ónd confirm─âm comanda ta, sau te anun╚Ť─âm c─â produsele au ajuns ├«n punctele de preluare vom prelucra:

–┬á num─ârul de telefon ╚Öi dup─â caz adresa de e-mail┬ápentru a te informa cu privire la situa╚Ťia comenzii/livr─ârii tale.

Executarea contractului

Pentru a-╚Ťi putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicat─â/ preda produsele ├«n punctele de ridicare, a ne executa obliga╚Ťiile de garan╚Ťie asociate produselor, sau, dup─â caz, a face un retur de produse.

Plata cump─âr─âturilor/ restituirea pl─â╚Ťii ├«n caz de retur de produs/ anulare comand─â┬á

Detaliile cardului pe care ├«l folose╚Öti pentru plata 3D Secure a cump─âr─âturilor din Magazinul Online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de c─âtre 365NATURAL, ci doar de c─âtre entitatea de autorizare a tranzac╚Ťiei sau de o alt─â entitate autorizat─â s─â presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a c─ârei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care ├«l folose╚Öti pentru plata online.

┬á[3D Secure ├«nseamn─â o m─âsur─â de siguran╚Ť─â care presupune redirec╚Ťionarea clientului ├«n momentul efectu─ârii pl─â╚Ťii pe o pagina securizat─â unde ├«nregistrarea fiec─ârui de╚Ťin─âtor de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzac╚Ťie online. Cardurile acceptate la plat─â sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)].

-365NATURAL prelucreaz─â doar urm─âtoarele date pe care le trimite c─âtre partenerul de autorizare a pl─â╚Ťilor/ tranzac╚Ťiilor online:

–┬á nume, prenume;

–┬á ID comand─â;

–┬á data ini╚Ťierii tranzac╚Ťiei, data finaliz─ârii;

–┬á ID tranzac╚Ťiei;

–┬á situa╚Ťie plat─â (plat─â efectuat─â/ neefectuat─â);

–┬á suma tranzac╚Ťionat─â (dup─â caz).

┬áÔÇô ├Än cazul unor retururi/ anul─ârii comenzii colect─âm ╚Öi prelucr─âm:

–┬á IBAN-ul ╚Öi banca la care ai deschis contul bancar,┬ápentru a-╚Ťi restitui banii pl─â╚Ťi pentru produsele returnate/ comenzile anulate.

Executarea contractului

Pentru a asigura suportul necesar proces─ârii de c─âtre partenerii no╚Ötri autoriza╚Ťi s─â intermedieze plata produselor comandate de tine.

Livrarea produselor c─âtre tine

ÔÇô ├Ä╚Ťi livr─âm produsele la adresa indicat─â, prin curierii no╚Ötri, cu care partaj─âm strict datele necesare livr─ârii produselor:

–┬á nume, prenume;

–┬á adresa de livrare;

–┬á telefon;

– adresa de email;

–┬á valoarea sumei pl─âtibil─â cu ramburs (dup─â caz).

Executarea contractului

├Ändeplinirea obliga╚Ťiilor noastre legate de gestionarea ╚Öi livrarea produselor c─âtre client ├«n condi╚Ťiile ╚Öi timpii agrea╚Ťi.

Asisten╚Ť─â ╚Öi suport clien╚Ťi

ÔÇô Pentru a-╚Ťi putea asigura suportul cu privire la contul t─âu de client / comenzile pe care le lansezi ├«n Magazinul Online, te vom identifica prin confirmarea:

–┬á numelui ╚Öi prenumelui;

–┬á adresei de e-mail ╚Öi num─ârului t─âu de telefon;

–┬á ID-ul comenzii

ÔÇô Vom putea prelucra, cu acordul t─âu prealabil, vocea ta din ├«nregistr─ârile convorbirilor telefonice cu tine pentru a r─âspunde solicit─âr

Executarea contractului

├Ändeplinirea responsabilit─â╚Ťilor/ activit─â╚Ťilor noastre ├«n perioada de executare a contractului

Ac╚Ťiuni de loialitate

365NATURAL acord─â ╚Öi aloc─â diverse reduceri ╚Öi beneficii aferente ac╚Ťiunilor noastre de loialitate (sub forma de vouchere, reduceri, etc.). Po╚Ťi vizualiza ├«n contul de client voucherele de care ai beneficiat la un moment dat.

Executarea contractului

├Än scopul realiz─ârii ac╚Ťiunilor noastre de loialitate ╚Öi oferirea reducerilor comerciale ├«n rela╚Ťia cu tine

Campanii promo╚Ťionale, concursuri, promo╚Ťii sau tombole

Pentru concursurile online derulate pe site-ul 365natural.ro colect─âm adresa ta de e-mail. Mai organiz─âm concursuri pe pagina oficial─â de Facebook a 365NATURAL, unde colect─âm, ├«n func╚Ťie de campanie, urm─âtoarele date necesare particip─ârii tale la concurs, respectiv, pentru validarea c├ó╚Ötig─âtorilor prin random.org:

–┬á nume ╚Öi prenume;

–┬á adresa de e-mail, sau;

–┬á num─âr telefon.

Dac─â e╚Öti c├ó╚Ötig─âtor, vom men╚Ťiona numele ╚Öi prenumele t─âu pe pagina oficial─â Facebook a 365NATURAL sau pe site-ul nostru 365NATURAL.ro.

Consim╚Ť─âm├ónt

În scopul participării tale la concursurile organizate de 365NATURAL și acordării premiilor respective

DATE PE CARE LE COLECTĂM AUTOMAT 

Crearea de profiluri de client în scop de marketing direct 

├Än func╚Ťie de interac╚Ťiunile ╚Öi comportamentul t─âu ├«n website-ul Magazinului Online ╚Öi ├«n aplica╚Ťia mobil─â, colect─âm ╚Öi prelucr─âm prin intermediul partenerilor no╚Ötri datele tale pentru a-╚Ťi crea profilul t─âu de client ├«n vederea transmiterii ulterioare de oferte personalizate (ÔÇ×oferte personalizateÔÇŁ) prin canalele de comunicare alese de tine.

În vederea profilării prelucrăm următoarele date:

numele, prenumele, adresa ta de e-mail ╚Öi/sau de coresponden╚Ť─â ╚Öi num─ârul de telefon mobil;

istoricul interac╚Ťiunilor tale cu noi ├«n website-ul Magazinului Online sau aplica╚Ťia mobil─â, respectiv:

–┬á ce produse ai vizualizat, c─âutat sau comandat;

–┬á ce produse ai ad─âugat ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi ╚Öi ulterior le-ai eliminat, comandat/ cump─ârat;

–┬á ce comenzi ai ini╚Ťiat ╚Öi ulterior le-ai finalizat sau anulat;

–┬á ce produse ╚Ťi-au fost livrate, au fost pl─âtite;

–┬á ┬ápreferin╚Ťele tale c├ónd efectuezi cump─âr─âturi din Magazinul Online (ce produse ai cump─ârat, la ce dat─â/or─â, cum ai efectuat plata);

–┬á identificatorii online ob╚Ťinu╚Ťi de la dispozitivul utilizat de tine atunci c├ónd navighezi pe website-ul Magazinului Online sau ├«n aplica╚Ťia mobil─â;

Atunci c├ónd vizitezi website-ul Magazinului Online, te autentifici ├«n contul de client, sau utilizezi aplica╚Ťia noastr─â mobil─â, mai colect─âm cu ajutorul cookie-urilor ╚Öi date ob╚Ťinute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de tine (ÔÇ×dispozitivulÔÇŁ), informa╚Ťii cu care te putem identifica online (ÔÇ×identificatori onlineÔÇŁ), ╚Öi pe care le utiliz─âm la profilare ├«n scop de marketing direct:

–┬á Adresa IP;

–┬á Browser-ul de internet pe care ├«l utilizezi ╚Öi versiunea sistemului de operare al dispozitivului;

–┬á Date de protocol HHTP/HTTPS;

–┬á Durata vizitei/ activit─â╚Ťii tale pe website-ul Magazinului Online;

–┬á Loca╚Ťia general─â a dispozitivului (dac─â este activat─â geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online. ┬á

Consim╚Ť─âm├ónt

Pentru profilare ╚Öi transmiterea unor oferte personalizate prin canalele de comunicare la care consim╚Ťi (sms, e-mail, notific─âri push-up).

Mai multe detalii despre modul ├«n care facem profilarea ├«n scop de marketing direct reg─âse╚Öti mai jos la sec╚Ťiunea ÔÇ×ProfilareaÔÇŁ. Ai dreptul oric├ónd de a te opune profil─ârii.

Navigarea online

[Te rug─âm s─â re╚Ťii c─â majoritatea dispozitivelor ├«╚Ťi ofer─â op╚Ťiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din set─ârile dispozitivului respectiv]

[ÔÇ×Cookie-uriÔÇŁ ÔÇô fi╚Öiere pe care un server le trimite dispozitivului t─âu, plasate pe site-ul Magazinului Online sau prin desc─ârcarea/ utilizarea aplica╚Ťiei mobile. Scopul ╚Öi modul ├«n care prelucr─âm cookie-uri sunt detaliate┬á├«n Politica de utilizare a cookies, disponibil─â pe website-ul Magazinului Online]

 

Publicitate comportamental─â on-line

Pe baza navig─ârilor ╚Öi comportamentului t─âu ├«n Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, ├«╚Ťi vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pe baza informa╚Ťiilor despre navigarea ta ├«n Magazinul Online sau din aplica╚Ťia mobil─â, te vom ├«ncadra ├«ntr-un grup de interes cu al╚Ťi clien╚Ťi similari, ca ╚Öi comportament de navigare ╚Öi ├«╚Ťi vom livra astfel reclame (bannere) pe baza acelor interese.

De exemplu, un profil de interes ÔÇťc─âr╚ŤiÔÇŁ se poate deduce din datele tale, prin evaluarea produselor pe care le-ai vizitat pe website-ul Magazinului Online ┼či ├«n acest fel un cookie este plasat pe dispozitivul t─âu pentru a te ├«ncadra ca cineva interesat de categoria ÔÇťc─âr╚ŤiÔÇŁ, iar ulterior vei primi unele mesaje publicitare special personalizate din categoria ÔÇťc─âr╚ŤiÔÇŁ.

Consim╚Ť─âm├ónt cookie

Pentru cookie-urile care monitorizează comportamentul tău în Magazinul Online.

Dac─â nu dore╚Öti s─â participi la monitorizarea prin cookie-uri ├«n scopul transmiterii de reclame (bannere) on-line pe baza intereselor tale, po╚Ťi refuza setarea ├«n acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactiveaz─â ├«n general setarea automat─â de module cookie. Po╚Ťi de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor servicii browser (de ex. Google), set├ónd browser-ul t─âu ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót modulele cookie ale domeniului respectiv s─â fie blocate. Po╚Ťi face asta foarte u╚Öor din urm─âtoarea pagin─â www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele

Op╚Ťiunea de a renun╚Ťa la publicitatea comportamental─â on-line nu va opri afi╚Öarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate ├«n func╚Ťie de interesele tale.

Oferte pe baz─â de audien╚Ťele personalizate (pe liste de clien╚Ťi)

Cu acordul t─âu, vom utiliza adresa ta de e-mail ╚Öi num─ârul de telefon mobil pentru crearea de liste de clien╚Ťi codificate (ÔÇ×datele hashÔÇŁ), iar apoi vom folosi datele codificate din aceast─â list─â pentru a corela datele tale (╚Öi a altor clien┼úi dintr-un grup de interes) cu datele persoanelor de pe Facebook, pentru a transmite, pe acest canal, c─âtre contul t─âu de Facebook, oferte personalizate prin reclame ╚Ťint─â.

Facebook codific─â datele hash, le ├«ncarc─â ├«n platforma social─â ╚Öi astfel ne creeaz─â audien╚Ť─â, utiliz├ónd aceste date hash exclusiv pentru corelarea cu datele din contul t─âu de Facebook, f─âr─â s─â distribuie aceste date ter╚Ťilor (sau, altor agen╚Ťii de publicitate comercial─â) ╚Öi vor fi ╚Öterse automat de Facebook imediat dup─â corelare.

Atunci c├ónd creezi o audien╚Ť─â asem─ân─âtoare, alegi o audien╚Ť─â surs─â (o audien╚Ť─â personalizat─â creat─â cu ajutorul unui partener de date, al datelor pixelului t─âu, al datelor din aplica╚Ťia ta de mobil sau al fanilor paginii 365NATURAL), iar Facebook identific─â tr─âs─âturile comune ale persoanelor din aceast─â audien╚Ť─â (de exemplu, informa╚Ťii demografice sau interese). Apoi, Facebook g─âse╚Öte persoane care au tr─âs─âturi similare (sau ÔÇ×asem─ân─âtoareÔÇŁ) cu acestea. Dac─â r─âspunsul este afirmativ, va trebui s─â mai ad─âug─âm aici un paragraf precum cel de mai jos]

├Än plus, pe website-ul Magazinului Online utiliz─âm ╚Öi serviciile Facebook de audien╚Ť─â personalizat─â creat─â cu ajutorul datelor pixelului t─âu ╚Öi al datelor din aplica╚Ťia ta mobil─â. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi ╚Öi Google putem identifica faptul c─â a-╚Ťi dat click pe anun╚Ťul nostru publicitar din Facebook ╚Öi a-╚Ťi fost redirec╚Ťionat c─âtre site-ul Magazinului Online. Datele colectate cu Facebook servesc exclusiv la ├«ntocmirea de statistici privind succesul ╚Öi utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook.

Consim╚Ť─âm├ónt

Pentru transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audien╚Ťe personalizate bazate pe liste de clien╚Ťi

Mai multe detalii privind scopurile, modul de colectare ╚Öi prelucrare a datelor cu caracter personal de c─âtre Facebook ╚Öi pentru set─âri de protec╚Ťie a sferei tale private pe Facebook, po╚Ťi consulta ├«n Politica de confiden╚Ťialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.

Mentenan╚Ťa ╚Öi securizarea website-ului Magazinul Online

Utiliz─âm urm─âtorii identificatori online pentru mentenan╚Ťa ╚Öi securizarea website-ului Magazinului Online:

–┬á Adresa IP;

–┬á Browser-ul de internet pe care ├«l utilizezi ╚Öi versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care te conectezi;

–┬á Date de protocol HHTP/HTTPS;

Loca╚Ťia dispozitivului (dac─â este activat─â geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.

 

Mai exact, prelucr─âm datele tale pentru:

ÔÇô a asigura buna func╚Ťionare a website-ului, respectiv:

–┬á afi╚Öarea corect─â a con╚Ťinutului website-ului Magazinului Online;

–┬á re╚Ťinerea datelor tale de autentificare (atunci c├ónd ne solici╚Ťi);

–┬á ├«mbun─ât─â╚Ťirea website-ului Magazinului Online;

–┬á parametrarea dispozitivului de pe care te conectezi/ autentifici la cerin╚Ťele site-ului Magazinului Online.

ÔÇô a asigura securitatea website-ul ╚Öi a te asigura c─â te protej─âm ├«mpotriva fraudei sau a oric─ârei bre╚Öe de securitate IT ├«n ceea ce prive╚Öte Magazinul Online.

ÔÇô identificarea ╚Öi remedierea defec╚Ťiunilor care ├«mpiedic─â utilizarea website-ului nostru sau contului t─âu de client.

Interes legitim

Implementarea, parametrarea ╚Öi men╚Ťinerea m─âsurilor de securitate a website-ului Magazinului Online

Audit și raportări

Prelucr─âm datele tale pentru auditarea financiar─â anual─â, precum ╚Öi pentru depunerea declara╚Ťiilor fiscale ╚Öi contabile la autorit─â╚Ťile fiscale.

Cerin╚Ťe prevederi legale

Pentru conformarea cu obliga╚Ťiile legale impuse de prevederile legale aplicabile ├«n materie fiscal─â ╚Öi contabil─â

Ap─ârarea drepturilor ├«n justi╚Ťie┬á

Atunci c├ónd ne ap─âr─âm drepturile ├«n justi╚Ťie pentru recuperarea unor sume datorate, sau c├ónd ne protej─âm interesele ├«mpotriva unor preten╚Ťii/ reclama╚Ťii nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formul─ârii unor ├«nt├ómpin─âri, concluzii scrise, cereri ╚Öi documente specifice.

Interes legitim

Exercitarea oric─âror ap─âr─âri/ drepturi ├«n fa╚Ťa instan╚Ťelor de judecat─â, sau autorit─â╚Ťilor sau institu╚Ťiilor publice / de control

Proceduri ╚Öi investiga╚Ťii ale autorit─â╚Ťilor ╚Öi/sau organelor judiciare

├Än mod excep╚Ťional ╚Öi conform legii, vom furniza autorit─â╚Ťilor ╚Öi institu╚Ťiilor competente, ├«n cadrul unor proceduri/investiga╚Ťii formale ori a altor demersuri prev─âzute de lege, conform procedurii prev─âzute de lege, urm─âtoarele tale date: nume, prenume, adres─â, e-mail, telefon. 365NATURAL va documenteaz─â orice astfel de demersuri.

Cerin╚Ťe prevederi legale

Pentru conformarea cu obliga╚Ťiile legale specifice impuse de prevederile legale aplicabile ├«n materie privind protec╚Ťia ├«mpotriva fraudei, sp─âl─ârii banilor ╚Öi terorismului.┬á

DATE PE CARE LE COLECT─éM DIN ALTE SURSE

Navigare re╚Ťele sociale

Dac─â ne dai like pe pagina de Facebook a 365NATURAL sau dac─â te loghezi ├«n contul t─âu de client cu adresa ╚Öi parola Facebook, vom primi aceste date f─âr─â a le utiliza altfel dec├ót pentru a putea comunica cu tine ╚Öi eventual, pentru a-╚Ťi transmite unele oferte personalizate prin contul t─âu de Facebook pe baz─â de audien╚Ťe personalizate.

Consim╚Ť─âm├ónt

Transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audien╚Ťe personalizate bazate pe liste de clien╚Ťi)┬á

PROFILAREA ÎN SCOP DE MARKETING DIRECT

Atunci c├ónd ├«╚Ťi trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notific─âri push-up) putem folosi anumite ÔÇ×tehnici de profilareÔÇŁ respectiv, o modalitate de prelucrare automat─â a datelor tale const├ónd ├«n special ├«n analiza ╚Öi interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferin╚Ťele, interesele tale la cump─âr─âturi ├«n Magazinul Online. ├Än scop de profilare, 365NATURAL nu prelucreaz─â date sensibile privind orientarea sexual─â, credin╚Ťele religioase sau afilierile politice.

Comportamentul ╚Öi preferin╚Ťele tale personale la cump─âr─âturi reies din istoricul t─âu de vizite ╚Öi/sau cump─âr─âturi ├«n Magazinul Online, din utilizarea de c─âtre tine a aplica╚Ťiei mobile, din situa╚Ťia ta financiar─â care rezult─â ├«n urma cump─âr─âturilor pe care le faci, ╚Öi alte interese personale pe care ni le-ai furnizat, interese comune cu ale altor clien╚Ťi.

├Än mod concret, 365NATURAL ├«╚Ťi creeaz─â profilul de client astfel:

 • pe baza comportamentului t─âu de navigare pe site, produse vizualizate, produse ad─âugate ├«n co┼č;
 • pe baza datelor demografice: v├órsta, sex, ora┼č;
 • pe baza istoricului de cump─ârare ┼či a valorii monetare.

Colectăm datele tale atunci când facem profilarea din surse precum: website-ul nostru 365natural.ro și furnizorii de servicii de publicitate cu care colaborăm.

Utilizam profilarea pentru a-╚Ťi comunica ╚Öi prezenta oferte personalizate promo┼úionale, ├«ntr-un mod relevant ┼či util pentru tine.

├Ä╚Ťi vom putea oferi posibilitatea de a-╚Ťi modifica preferin╚Ťele tale de marketing direct ├«n contul de client de pe 365natural.ro, oric├ónd ulterior ├«nregistr─ârii tale drept client 365NATURAL, indic├ónd aceast─â op╚Ťiune ├«n contul t─âu de client.

Te po╚Ťi opune profil─ârii ├«n scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care ai consim╚Ťit anterior, prin retragerea consim╚Ť─âm├óntului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ai optat anterior. Pentru mai multe detalii vezi mai jos sec╚Ťiunea ÔÇ×Drepturile ╚Öi op╚Ťiunile taleÔÇŁ.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE?

365NATURAL prelucreaz─â datele tale pentru perioada necesar─â ├«ndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate ╚Öi conform politicilor noastre de reten╚Ťie a datelor personale. ├Än anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite p─âstrarea datelor pentru o perioad─â mai ├«ndelungat─â.

Perioada de păstrare a datelor depinde în principal de următoarele:

– pentru ce perioad─â avem nevoie de datele tale pentru a-╚Ťi oferi produsele solicitate ╚Öi a ne ├«ndeplini obliga╚Ťiile fa╚Ť─â de tine ╚Öi pentru scopurile men╚Ťionate mai sus ├«n prezenta Politic─â;

– dac─â ai un cont de client deschis pe website-ul Magazinului Online. ├Än acest caz vom p─âstra datele tale c├ót timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentific─âri ├«n cont sau ultimei comenzi ├«n Magazinul Online (f─âr─â autentificare ├«n cont); te vom notifica ├«nainte de a ├«nchide contul t─âu de client ╚Öi a ╚Öterge toate datele asociate acestui cont de client;

– dac─â ╚Ťi-ai exprimat consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor pentru o perioad─â mai mare, vom men╚Ťine datele pe toat─â aceast─â perioad─â, cu excep╚Ťia cazului ├«n care ├«╚Ťi retragi ├«ntre timp consim╚Ť─âm├óntul;

– obliga╚Ťiile legale sau contractuale ne impun p─âstrarea datelor tale pentru o anumit─â perioad─â de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru ap─ârarea drepturilor noastre in justi╚Ťie).

Vom p─âstra datele tale doar at├ót timp c├ót de╚Ťii un cont de client ╚Öi/sau continui s─â faci cump─âr─âturi ├«n Magazinul Online. Ne solici╚Ťi ├«n mod expres ╚Ötergerea total─â, datele asociate contului t─âu de client vor fi ╚Öterse sau anonimizate astfel ├«nc├ót s─â nu mai po╚Ťi fi identificat ├«n sistemele noastre de eviden╚Ť─â a datelor, except├ónd cazul ├«n care suntem obliga╚Ťi s─â p─âstr─âm datele tale pentru o perioad─â mai lung─â, ├«n baza legii sau interesului nostru legitim.

├Än acest fel ├«╚Ťi vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta ╚Öi prelucra din nou datele tale dac─â ni le vei oferi din nou ├«n website-ul Magazinului Online.

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consim╚Ť─âm├óntul la prelucrarea datelor, eviden╚Ťiate ├«n tabelul de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop p├ón─â c├ónd ├«╚Ťi retragi consim╚Ť─âm├óntul privind prelucrarea ├«n scopul respectiv, cu excep╚Ťia cazului ├«n care suntem obliga╚Ťi s─â men╚Ťinem aceste date pentru o perioad─â mai lung─â potrivit legii, pentru raport─âri la autorit─â╚Ťile publice, sau pentru a ne ap─âra drepturile ├«n justi╚Ťie.

Te inform─âm c─â ne baz─âm pe consim╚Ť─âm├óntul t─âu atunci c├ónd prelucr─âm datele tale pentru a-╚Ťi transmite:

 • oferte personalizate pe baz─â de publicitate comportamental─â online;
 • oferte personalizate bazate pe profilarea pe care o facem ├«n scop de marketing direct, prin canalele de comunicare sms, email ╚Öi notific─âri push-up;
 • oferte bazate pe audien╚Ťele personalizate (pe liste de clien╚Ťi) ├«n Facebook.

*Consim╚Ť─âm├ónt ÔÇô ├«nseamn─â acordul t─âu liber, specific ╚Öi informat prin care accep╚Ťi f─âr─â dubiu ca datele tale s─â fie prelucrate de c─âtre Noi ├«n scopul pentru care ├«╚Ťi dai acordul. ├Än Magazinul Online ├«╚Ťi po╚Ťi exprima consim╚Ť─âm├óntul prin ac╚Ťiunea ta de a bifa c─âsu╚Ťa relevant─â asociat─â scopului ╚Öi mijlocului de prelucrare precizat ├«n prezenta Not─â de informare.

CU CINE ├ÄMP─éRT─é╚śIM DATELE TALE?

Datele tale personale pot fi transmise c─âtre ╚Öi pot fi prelucrate de partenerii no╚Ötri de ├«ncredere pentru a-╚Ťi furniza produse

Pentru a-╚Ťi furniza produsele comandate ├«n Magazinul Online, vom partaja datele tale cu partenerii no╚Ötri de ├«ncredere. Select─âm foarte atent partenerii ╚Öi furnizorii care efectueaz─â, ├«n numele nostru, opera╚Ťiuni suport activit─â╚Ťii noastre. ├Ämp─ârt─â╚Öim cu ace╚Ötia doar datele personale necesare realiz─ârii activit─â╚Ťilor specifice pe care le ├«ncredin╚Ť─âm acestora.

Atunci c├ónd externaliz─âm anumite activit─â╚Ťi c─âtre partenerii no╚Ötri de ├«ncredere depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne verifica ├«n prealabil dac─â ace╚Ötia asigur─â protec╚Ťia datelor tale prin m─âsuri stricte de securitate a datelor ╚Öi vom ├«ncheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.

Mai exact, transmitem unele date c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi (furnizorii ╚Öi partenerii no╚Ötri) pentru realizarea func╚Ťiilor ╚Öi serviciilor necesare oper─ârii activit─â╚Ťilor Magazinului Online, cum ar fi:

–┬á furnizorul care ne asigur─â servicii de stocare a datelor pe servere externe situat ├«n Rom├ónia;

–┬á furnizorul aplica╚Ťiei de gestionare a opera╚Ťiunilor ├«n depozit ╚Öi punctele de preluare a produselor, sau care ne ajut─â s─â v─â print─âm ╚Öi livr─âm facturile produselor livrate ├«n localit─â┼úi situate ├«n Rom├ónia;

–┬á furnizorul serviciilor de comunic─âri ╚Öi transmiteri coresponden╚Ť─â pe e-mail situat ├«n SUA, care de╚Ťine certificarea Privacy Shield (Scutul de Confiden╚Ťialitate UE-SUA);

–┬á furnizorul aplica╚Ťiei WMS de gestionare a opera╚Ťiunilor ├«n depozit ╚Öi punctele de preluare a produselor, sau care ne ajut─â s─â v─â print─âm ╚Öi livr─âm facturile produselor livrate ├«n localit─â┼úi situate ├«n Rom├ónia;

–┬á furnizorul serviciilor de telefonie mobil─â care ne ajut─â s─â ╚Ťinem leg─âtura cu tine, situat ├«n Rom├ónia;

–┬á curieri ter╚Ťi autoriza╚Ťi de noi s─â livreze produsele cump─ârate de tine (Fan Curier, Cargus, DPD, TCE);

–┬á procesatorii de pl─â╚Ťi care sunt autoriza╚Ťi de noi s─â intermedieze pl─â╚Ťile ├«n sistem 3D Secure (Netopia/Mobilpay);

–┬á societ─â╚Ťii de contabilitate care proceseaz─â facturile, stocurile ╚Öi men╚Ťine rela╚Ťia cu organele fiscale;

–┬á procesatorul facturilor fiscale noastre (fgo.ro)

Împărtășim datele tale cu partenerii noștri și în scopuri de marketing

Pentru a-╚Ťi oferi produse personalizate intereselor ╚Öi preferin╚Ťelor tale, prelucr─âm anumite date cu unii parteneri care ne ajut─â s─â v─â adres─âm ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-╚Ťi transmite oferte personalizate prin reclame ╚Ťint─â cu ajutorul func╚Ťiei de audien╚Ťe personalizate pe liste de clien╚Ťi, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a-╚Ťi transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamental─â online derulate cu Google AdWords. Modul ├«n care Facebook sau Google prelucreaz─â datele tale este prezentat ├«n tabelul din aceast─â Politic─â de prelucrare a datelor.

Transmiterea datelor c─âtre autorit─â╚Ťi ╚Öi institu┼úii publice sau organe judiciare

Putem transmite unele din datele tale personale autorit─â╚Ťilor sau institu╚Ťiilor publice competente, atunci c├ónd ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea sp─âl─ârii banilor; depunerea declara╚Ťiilor, situa╚Ťiilor financiare la autorit─â╚Ťile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date c─âtre instan╚Ťele judiciare atunci c├ónd ne ap─âr─âm ├«n justi╚Ťie, sau ├«n fa╚Ťa altor autorit─â╚Ťi publice.

CÂND TRANSFERĂM DATELE TALE ÎN AFARA SPAȚIULUI UNIUNII EUROPENE SAU SEE?

Daca vom transfera datele tale ╚Öi c─âtre al╚Ťi parteneri/ furnizori ai 365NATURAL situa╚Ťi ├«n state care nu asigur─â un nivel adecvat de protec╚Ťie a datelor transmise, ne angaj─âm s─â lu─âm toate m─âsurile necesare pentru a ne asigura c─â respectivii parteneri/furnizori respect─â termenii ╚Öi condi╚Ťiile stabilite ├«n aceast─â Politic─â. Aceste m─âsuri pot include ├«n plus implementarea unor standarde de protec╚Ťie a datelor (de ex. ISO 27001), a unor clauze contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene, precum ╚Öi a unor sisteme de control direct al acestor mecanisme.

CUM ASIGUR─éM SECURITATEA DATELOR TALE?

365NATURAL asigur─â m─âsurile tehnice ╚Öi organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea ╚Öi p─âstrarea datelor ├«n siguran╚Ť─â, inclusiv ├«mpotriva accesului neautorizat, al utiliz─ârii neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alter─ârii datelor. Ne angaj─âm s─â p─âstr─âm datele tale personale ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi lu─âm toate m─âsurile de protec╚Ťie rezonabile pentru a face acest lucru.

Implement─âm procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT ╚Öi de monitorizare ╚Öi audit al securit─â╚Ťii sistemelor ╚Öi infrastructuri IT conform politicilor interne ale 365NATURAL

În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și parteneri noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

CE DREPTURI ┼×I OP╚ÜIUNI AI CU PRIVIRE LA DATELE TALE?

Dorim s─â ne asigur─âm c─â ├«n orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale ╚Öi c─â ├«╚Ťi po╚Ťi exercita efectiv drepturile ╚Öi op╚Ťiunile pe care le ai potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura c─â ai controlul efectiv al datelor tale, te inform─âm c─â ai urm─âtoarele posibilit─â╚Ťi bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispozi╚Ťie:

– po╚Ťi gestiona din contul de client accesarea, rectificarea sau ╚Ötergerea direct─â a unor datele disponibile ├«n contul t─âu de client ├«n Magazinul Online;

– vei putea ╚Öterge cookie-urile sau istoricul navig─ârilor din set─ârile website-ului Magazinului Online; ├«n plus, po╚Ťi alege s─â modifici set─ârile browser-ului pe care ├«l folose╚Öti astfel ├«nc├ót s─â restric╚Ťionezi urm─ârirea de c─âtre cookie-uri a comportamentului t─âu ├«n Magazinul Online (totu╚Öi, aceste restric╚Ťion─âri ├«╚Ťi pot afecta experien╚Ťa de navigare ├«n Magazinul Online);

– platformele social media ╚Öi motoarele de c─âutare (de ex. Google sau Facebook) ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea de a gestiona diverse op╚Ťiuni privind modul ├«n care alegi s─â ├«╚Ťi prelucreze datele.

├Än plus acestor op╚Ťiuni, GDPR ├«╚Ťi ofer─â, ├«n calitate de persoan─â vizat─â, drepturile descrise mai jos. ├Änainte de a da curs oric─ârei solicit─âri privind drepturile tale, ne vom asigura c─â e╚Öti titularul datelor cu privire la care alegi s─â ├«╚Ťi exerci╚Ťi aceste drepturi, iar pentru acest scop ├«╚Ťi putem solicita unele informa╚Ťii/ date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. Coresponden╚Ťa pe care o vom purta cu tine o vom putea p─âstra pentru a asigura c─â ╚Ťinem eviden╚Ťa solicit─ârilor ╚Öi ╚Öi r─âspunsurilor privind drepturile tale.

Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informa╚Ťii clare, transparente, u╚Öor de ├«n╚Ťeles ╚Öi u╚Öor accesibile cu privire la modul ├«n care prelucr─âm datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, ├«n calitate de persoan─â vizat─â. Aceste informa╚Ťii despre datele, scopul ╚Öi modul ├«n care noi prelucr─âm datele tale sunt incluse ╚Öi ├«n aceast─â Politic─â.

Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucr─âm despre tine, f─âr─â a percepe vreun fel de tax─â la primele furniz─âri de date. Dac─â vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o tax─â rezonabil─â ╚Ťin├ónd cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate ╚Öi nejustificate.

┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á Pentru a-╚Ťi exercita dreptul de acces, ne po╚Ťi trimite solicitarea ta prin:

 • E-mail: contact {@} 365natural.ro

Dreptul la rectificarea datelor. ├Än cazul ├«n care identifici c─â datele tale pe care le prelucr─âm sunt incorecte, incomplete sau inexacte:┬áne po╚Ťi trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail┬á contact {@} 365natural.ro

Dreptul de a te opune marketing-ului direct (inclusiv profilarea ├«n scop de marketing direct). Te po╚Ťi opune oric├ónd ╚Öi dezabona la comunic─ârile noastre de marketing direct ├«n orice moment. Po╚Ťi face acest lucru u╚Öor prin a da click pe linkul ÔÇ×dezabonareÔÇŁ ├«n orice e-mail pe care le vom trimite c─âtre tine sau din contul tau la sectiunea ÔÇ×PANOU CONTROL CONTÔÇŁ.

├Än plus, po╚Ťi opta pentru retragerea consim╚Ť─âm├óntului t─âu exprimat anterior pentru transmiterea de oferte personalizate bazate pe profilare prin acelea╚Öi canale prin care ├«╚Ťi comunic─âm aceste oferte, respectiv: email, sms sau notific─âri push-up.

Retragerea consim╚Ť─âm├óntului (prin dezabonare sau solicitare scris─â) nu afecteaz─â legalitatea prelucr─ârii pe baza consim╚Ť─âm├óntului ├«nainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a v─â opune prelucr─ârii bazate pe interes legitim. Te po╚Ťi opune ├«n orice moment oric─ârei prelucr─âri de date atunci c├ónd la o astfel de prelucrare ne baz─âm pe interesul nostru legitim. Consulta╚Ťi sec╚Ťiunea ÔÇ×Care este temeiul juridic al prelucr─ârii datelor?ÔÇŁ din tabelul de mai sus pentru a identifica situa╚Ťiile ├«n care prelucrarea noastr─â se bazeaz─â pe interesul nostru legitim.┬áPo╚Ťi exercita acest drept ├«n scris prin transmiterea unei solicit─âri scrise la adresa de e-mail:┬á contact {@} 365natural.ro

 

Dreptul de ╚Ötergere a datelor (dreptul de a fi uitat). Ai dreptul de a ne solicita ╚Ötergerea datelor tale ├«n oricare dintre situa╚Ťiile urm─âtoare:

 1. a) datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
 2. b) ├«╚Ťi retragi consim╚Ť─âm├óntul pe baza c─âruia am prelucrat datele tale ╚Öi nu exist─â un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
 3. c) te opui prelucrării datelor atunci când prelucrăm datele în scop de marketing direct (inclusiv, profilarea în scop de marketing direct),
 4. d) te opui prelucr─ârii datelor bazat pe interesul nostru legitim ╚Öi nu putem s─â demonstr─âm c─â avem motive legitime care justific─â prelucrarea ╚Öi care prevaleaz─â asupra intereselor, drepturilor ╚Öi libert─â╚Ťilor tale;
 5. e) datele personale sunt prelucrate contrar legii;
 6. f) datele personale trebuie ╚Öterse pentru a ne conforma obliga╚Ťiilor noastre legale.┬áAcesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea ta de ╚Ötergere a datelor dac─â: (i) suntem ╚Ťinu╚Ťi s─â ne conform─âm unor obliga╚Ťii legale de a p─âstra datele; sau (ii) dac─â datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea drepturilor noastre ├«n justi╚Ťie.┬áPo╚Ťi exercita acest drept ├«n scris prin transmiterea unei solicit─âri scrise la adresa de e-mail: contact {@} 365natural.ro.

 

┬áDreptul de a restric╚Ťiona prelucrarea. Ai dreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor ├«n una din situa╚Ťiile descrise mai jos.

– exactitatea datelor este contestat─â de tine (persoan─â vizar─â), pentru o perioad─â care ne va permite s─â verific─âm corectitudinea datelor;

– prelucrarea datelor este ilegal─â iar tu (persoana vizat─â) te opui ╚Ötergerii datelor ╚Öi ne solici╚Ťi restric╚Ťionarea prelucr─ârii acestor date;

– nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizat─â) pentru stabilirea, exercitarea sau ap─ârarea unor preten╚Ťii legale;

– tu (persoana vizat─â) ridici unele obiec╚Ťii cu privire la prelucrarea datelor bazat─â pe interesele noastre legitime, ├«n temeiul verific─ârii dac─â motivele legitime ale operatorului le dep─â╚Öesc pe cele ale persoanei vizate (adic─â ale tale).

Po╚Ťi exercita acest drept ├«n scris prin transmiterea unei solicit─âri scrise la adresa de e-mail:┬á contact {@} 365natural.ro

Dreptul de portabilitate. Atunci c├ónd prelucr─âm datele tale ├«n baza consim╚Ť─âm├óntului sau execut─ârii contractului, ╚Öi ├«n mod automat, vei avea dreptul s─â ne solici╚Ťi transferul datelor tale: (a) c─âtre tine sau (ii) c─âtre un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situa╚Ťie presupune c─â ai op╚Ťiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate contului de client c─âtre un alt operator de date (de ex. c─âtre un operator care administreaz─â un alt website de magazin online). Mai exact, vei putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat direct ├«n mod activ (except├ónd orice date derivate sau create/ dezvoltate de 365NATURAL, cum ar fi spre ex. un profil de client).┬áPo╚Ťi exercita acest drept ├«n scris prin transmiterea unei solicit─âri scrise la adresa de e-mail: contact {@} 365natural.ro. Vom transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici ├«ntr-un format structurat ╚Öi care permite reutilizarea datelor (de ex. ├«n format XML, JSON, CSV).


Dreptul de a face plângeri la autoritatea de supraveghere
. Ai dreptul s─â depui orice pl├óngeri ├«n fa╚Ťa Autorit─â┼úii Na┼úionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal (ÔÇ×A.N.S.P.D.C.P.ÔÇŁ) asupra modului ├«n care noi prelucr─âm datele tale personale. Totu╚Öi, sper─âm c─â vei decide s─â discu╚Ťi mai ├«nt├ói cu noi, ├«nainte de a depune orice pl├óngeri la A.N.S.P.D.C.P. Protec╚Ťia datelor tale este foarte important─â pentru noi ╚Öi vom lua toate masurile necesare pentru a solu╚Ťiona orice problem─â cu privire la controlul ╚Öi securitatea datelor tale.┬áDe asemenea, te po╚Ťi adresa cu diverse ├«ntreb─âri ╚Öi c─âtre A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protec╚Ťiei datelor din Rom├ónia. Po╚Ťi g─âsi unele ghiduri ╚Öi linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autorit─â╚Ťii http://www.dataprotection.ro/.

├ÄNTREB─éRI ╚śI SOLICIT─éRI PRIVIND PROTEC╚ÜIA DATELOR

365NATURAL ├«╚Ťi st─â la dispozi╚Ťie pentru orice nel─âmuriri, clarific─âri sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politic─â de Prelucrare a Datelor.

Ne po╚Ťi contacta ╚Öi pentru orice sugestii sau comentarii legate de aceast─â Politic─â sau modul ├«n care colect─âm ╚Öi utiliz─âm datele tale, la datele de contact ale DPO de mai jos.

365NATURAL a numit un Responsabil cu Protec╚Ťia Datelor pe care ├«l po╚Ťi contacta cu privire la orice aspect privind prelucrarea datelor cu caracter personal, la urm─âtoarele date de contact:

Responsabil cu Protec╚Ťia Datelor

Email: contact {@} 365natural.ro

 

CÂND SE ACTUALIZEAZĂ ACEASTĂ POLITICĂ

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor este supusă modificărilor și se completează cu celelalte politici specifice ale 365NATURAL, respectiv: (a) Politica de prelucrare a datelor prin sisteme CCTV și (b) Politica de utilizare a cookies, disponibile pe website-ul Magazinului Online.