Telefon: 0751 818 071 / 0724 691 761 Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei

tratament

 • Inspecteaza cu vigilenta paduchii din par

  După orice tratament și pentru câteva săptămâni după tratament, inspecteaza capul cu perseverențã pentru a observa paduchii din par sau lindini.

  Inspecteaza cu vigilenta paduchii din par

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

  Păduchii de cap, de asemenea, numiti pediculoza capitis, sunt insecte mici parazite care infestează scalpul uman și se hrănesc cu sângele persoanei. Cel mai frecvent apar la copii. Este de obicei rezultatul transferului direct al păduchilor de la o persoană la alta. Păduchii de cap nu sunt un semn de igienă precară și acestea nu provoacă nici boli infecțioase. Cu toate că există puține dovezi clinice privind eficacitatea lor, folosind remedii naturale poti omorî păduchi de cap, fără substanțe chimice dure.

  1. Curata articolele de uz casnic.

  Cu toate că, de obicei, păduchii nu supraviețuiesc o in afara scalpului, poate doriți să curățați obiecte de uz casnic ca o măsură de precauție. Se spală și se curăță orice produs pe care persoana afectată l-a utilizat în ultimele două zile.

  • Se spală lenjeria de pat și îmbrăcămintea în apă caldă și săpun. Apa ar trebui să fie de cel puțin 130 de grade Fahrenheit (sau 54.4 grade Celsius).
  • Spala articolele de îngrijire a părului, cum ar fi piepteni, perii și accesorii în apă caldă cu săpun. Se înmoaie elementele în apă, de cel puțin 130 de grade Fahrenheit (sau 54.4 grade Celsius) timp de 5-10 minute.
  • Sigileaza orice elemente care nu se pot curăța sau spălați într-o pungă de plastic timp de două săptămâni pentru a priva păduchii și lindinii de aer.
  • Aspirați podelele și orice mobilier tapițat.

  2. Inspecteaza cu vigilenta paduchii din par.

  După orice tratament și pentru câteva săptămâni după tratament, inspecteaza capul cu perseverențã pentru a observa paduchii din par sau lindini. Acest lucru poate ajuta la prevenirea răspândirii altor persoane și de a ajuta să se asigure că nu aveți păduchi sau oua, care au nevoie de tratament.

  • Puteti să utilizați o lupă și lampă pentru a inspecta părul și alte articole de uz casnic.
  • Se verifică părul zi de zi, până când infestarea este eliminata complet și apoi în fiecare săptămână pentru a detecta orice reinfestare.

  3. Consultați medicul dumneavoastră.

  Dacă observați că tratamentele naturale succesive nu ucid păduchiik, programați o întâlnire cu medicul dumneavoastră. El va poate prescrie medicamente pentru păduchi sau orice infecție a pielii legate. Sau medicul dumneavoastră poate fi în măsură să identifice dacă "păduchii" sunt o altă condiție, cum ar fi matreata.

  • Mâncărimea persistentă de la păduchi pot provoca infecții ale pielii.
  • Paduchii pot arata ca și alte condiții, inclusiv: matreata, reziduuri de la produse de păr, țesut mort de păr de pe firul de par, scabie si alte insecte mici în păr.

  4. Afla sursa de infestare.

  Școlile sunt cele mai mari surse de infestari cu păduchi, deși ele pot să apară in orice loc. Contactați locul care credeți că este sursa de infestarea cu scopul de a le atrage atenția asupra posibilității ca alții, de asemenea, sa le aibe.

  5. Separa obiecte personale.

  În general, este o idee bună să se separe elementele personale cât mai mult posibil. Acest lucru poate reduce la minimum riscul de raspandire a păduchilor și a lindinilor raspandeste și, de asemenea, poate preveni reinfestarea.

 • Combate paduchii folosind un pediculicid

  Pediculicidul este cel mai rapid mod de a combate paduchii. Unele pediculicide sunt formulate pentru a ucide atât păduchii cat și ouăle lor, în timp ce altele ucid doar păduchii.

  Combate paduchii folosind un pediculicid

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

  1. Combate paduchii folosind un pediculicid (tratament pentru păduchi).

  Pediculicidul este cel mai rapid mod de a combate paduchii. Unele pediculicide sunt formulate pentru a ucide atât păduchii cat și ouăle lor, în timp ce altele ucid doar păduchii. Pentru a utiliza un pediculicid, citiți instrucțiunile de pe sticla cu atenție și urmati acești pași:

  • Persoana tratata trebuie sa poarte haine vechi și sa stea în baie. Acest lucru face mai ușoara curățarea.
  • Se aplica tratamentul pe păr și scalp în conformitate cu instrucțiunile de pe flacon.
  • Se lasă tratamentul să se așeze atat timp cat este recomandat. De obicei, o oră sau mai puțin. Nu lăsați tratamentul mai mult timp decât este recomandat.
  • Se spală tratamentul cu ajutorul apei, fara sampon. Samponul nu trebuie utilizat timp de 2 zile.

  2. Pieptene păduchii cu un pieptene.

  Acest pas trebuie realizat pentru a grăbi procesul de tratare, dacă utilizați un pediculicid, dar, de asemenea. Pieptenii desi sunt instrumente la îndemână, care sunt special concepute pentru a scoate lindinii (ouăle) și păduchii morți, deoarece acestea sunt pieptănate prin par.

  • Împarte părul în secțiuni.
  • Începând de la nivelul scalpului, trageți pieptenele din rădăcini până la sfârșitul unei secțiuni de păr.
  • Inmoaie pieptenele într-un bol cu apă caldă si săpun. Acest lucru va ucide păduchii și ouăle lor. Ele mor repede, fără o sursă de hrană.
  • În continuare pieptăna fiecare secțiune de păr până când tot părul a fost pieptănat.
  • Igienizeaza pieptenele prin punerea lui într-un vas cu apă foarte fierbinte după fiecare utilizare. Păduchii și ouăle lor mor atunci când sunt expuse la temperaturi de 128 ° F (53 ° C) timp de 5 minute sau mai mult.

  3. Se spală hainele persoanei și lenjeria de pat.

  După acest tratament inițial, se spală toate hainele, fețe de pernă, precum și orice alte țesături cu care persoana care a intrat in contact, folosind apa foarte fierbinte. Apoi treceti-le printr-un uscător fierbinte. În timp ce păduchii nu trăiesc foarte mult timp după ce sar de pe capul unei persoane, este important să se spele totul, astfel încât să puteți fi mai siguri că altcineva din familie nu va primi păduchi.

  • Pentru elementele care nu pot fi înmuiate în apă caldă, cum ar fi periile de par si accesoriile de par, așezați-le în pungi de plastic timp de cel puțin două săptămâni. Păduchii vor muri fără aer și hrană.

  4. Monitorizeaza parul pentru semne de viață.

  Dupa tratamentul initial sau pieptănarea, va trebui să monitorizezi cu atenție parul la fiecare 8 ore pentru semne de viață. Paduchii apar in cicluri, si este aproape imposibil de a scăpa de toate acestea din prima. A face o temeinică pieptănare la fiecare 8 ore, pentru primele 3 zile. După aceea, continuați verificarea scalpului la fiecare 16 ore și pieptănare atunci când este necesara pentru următoarele 2 săptămâni.

 • Tratarea petelor de ficat de pe fata

  Sunt atât de multe creme de actualitate, care pot fi utilizate în tratarea petelor de ficat de pe fata. Este nevoie de o aplicație simplă a cremelor de pe fata pentru a face treaba.

  Tratarea petelor de ficat de pe fata

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Numărul de persoane care au pete de ficat este în creștere. Starea pielii este benignă și niciodată nu va duce la nici un lucru cum ar fi cancerul. Dacă le ai pe piele, nici macar nu trebuie sa te ingrijorezi daca starea pielii duce la cancer. Puteți lăsa starea pielii pe piele, fără teama de orice afecțiune a pielii negativă.

  Factor predispozant

  Starea pielii poate sa apara pe mai multe părți ale corpului, inclusiv fata. Fața este expusa în mod constant la soare, iar aceasta zona este astfel predispusa la pete de ficat. Razele UV de la soare pot pătrunde cu ușurință în pielea feței și sa provoace starea pielii. Petele hepatice sunt legate de vârstă înaintată. Este foarte comun pentru a vedea oameni care sunt peste 50 de ani care au starea pielii. Starea pielii a fost, de asemenea, descoperita la persoanele mai tinere decât 50 de ani. Dar numărul celor mai tineri afectați de starea pielii este foarte mic.

  Petele de ficat pot face fata ta sa arate foarte urata si inestetica. Acesta este singurul efect negativ care poate sa apara vreodată pe piele. Prin urmare, poate fi în interesul dumneavoastră pentru a scăpa de starea pielii inainte de a duce la complicații pe piele. Sunt atât de multe căi de atac simple pe care le puteți utiliza pentru a elimina petele de ficat de pe față.

  Încercați creme topice

  Sunt atât de multe creme de actualitate, care pot fi utilizate în tratarea petelor de ficat de pe fata.

  Este nevoie de o aplicație simplă a cremelor de pe fata pentru a face treaba. Cremele topice conțin hidrochinonă și hidrochinonă ce poate ajuta la decolorarea petelor de vârstă de pe piele. În scopul de a obține rezultate mai bune, trebuie să vă spălați suprafața pielii înainte de a aplica crema de actualitate. Se lasă apa să se usuce înainte de aplicarea cremei. Înainte de a putea spera pentru vindecare rapidă, aveți nevoie pentru a aplica crema de până la două ori într-o zi. După un număr de zile, petele de ficat o sa dispara de pe fata ta.

  Încercați peelig chimic

  Acesta este un alt produs special, care poate fi de mare ajutor în îndepărtarea petelor de ficat de pe față sau orice parte a corpului pentru care contează. Peelingul chimic conține substanțe acide, care sunt ușoare pe piele și pot ajuta la decolorarea petelor de varsta.

 • Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Iata cum sa folosesti iaurt pentru a trata petele de varsta.

  Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Ele sunt cauzate din diverse motive, dar unul dintre cele mai comune motive este expunerea la soare. Petele maro sunt, de asemenea, cunoscute sub numele pete negre, pete de vârstă, pete hepatice sau hiperpigmentare. Această problemă începe, de obicei, la vârstă mijlocie, prin urmare, petele poarta numele de pete de vârstă.

  Aceste pete pot sa apara pe fata, maini, umeri, brațe, și frunte și chiar și pe scalp la oamenii cu chelie. Oamenii au crezut că aceste pete maro sunt formate datorita unor probleme hepatice. Si, prin urmare, sunt numite pete de ficat. Ele nu au nici o legătură cu ficatul. Petele maro nu provoacă nici un pericol pentru persoane și din acest motiv nu necesită tratament. Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine, cum ar fi căi de atac pentru a trata acele pete maro.

  Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Dacă va intrebati cum să scapati de petele maro de pe piele in mod natural, atunci una dintre cele mai bune căi de atac la domiciliu este de a utiliza iaurt, care poate fi ușor și în condiții de siguranță pentru petele maro mai deschise de pe fata si pielea ta.

  • Ia doar cantitatea necesară de iaurt. Si se aplică la petele de varsta de pe fata si piele. Si se lasa sa se usuce pe piele timp de douăzeci de minute. Odată ce devine uscat, puteți să-l spălați cu apă rece.
  • Pentru rezultate mai bune, puteți aplica, de asemenea, iaurt pe petele maro de pe fata si pielea ta si lasa-l acolo peste noapte.
  • O altă opțiune pentru a trata pete maro natural și la domiciliu este de a prepara un amestec de iaurt, o linguriță de suc de lămâie proaspăt și două linguri de fulgi de ovăz la sol. Si se aplică pe petele maro și se lasa să reacționeze cu pielea timp de aproximativ 20 de minute. Apoi, puteți să-l clătiți cu apă rece. Puteți aplica acest amestec pe petele dvs. maro timp de două-trei luni în mod continuu pentru a obține rezultate pozitive.
 • Cai de atac eficiente pentru a scapa de petele maro

  Petele maro care apar pe corp sunt inofensive și nu necesită nici o îngrijire medicală. Puteți utiliza diverse cai de atac eficiente pentru a scapa de petele maro pe piele.

  Cai de atac eficiente pentru a scapa de petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Ele sunt cauzate din diverse motive, dar unul dintre cele mai comune motive este expunerea la soare. Petele maro sunt, de asemenea, cunoscute sub numele pete negre, pete de vârstă, pete hepatice sau hiperpigmentare. Această problemă începe, de obicei, la vârstă mijlocie, prin urmare, petele poarta numele de pete de vârstă. Aceste pete pot sa apara pe fata, maini, umeri, brațe, și frunte și chiar și pe scalp la oamenii cu chelie. Oamenii au crezut că aceste pete maro sunt formate datorita unor probleme hepatice și, prin urmare, sunt numite pete de ficat. Ele nu au nici o legătură cu ficatul. Petele maro nu provoacă nici un pericol pentru persoane și din acest motiv nu necesită tratament. Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine pentru a trata petele maro.

  Este necesar să se vedea un doctor?

  Petele maro care apar pe corp sunt inofensive și nu necesită nici o îngrijire medicală. Puteți utiliza diverse cai de atac eficiente pentru a scapa de petele maro pe piele. Dacă aveți impresia că petele maronii devin mai închise sau si-au schimbat aspectul este mai bine pentru a vedea un medic și de a obține starea evaluată. Asta pentru ca, unele modificări pot fi semne de melanom.

  Cai de atac eficiente pentru a scapa de petele maro

  Muștar galben

  Se amestecă semințe de muștar galben cu lapte și se transforma într-o pastă netedă. Aplicați această pastă imediat pe zonele afectate de pe piele. Lăsați-o să stea pe petele maro timp de aproximativ 20 până la 25 de minute și apoi trebuie să le spălați cu apă rece. Se repetă acest proces o dată pe zi, timp de două până la trei săptămâni pentru a vedea rezultate vizibile.

  Tomate și suc de lamaie

  Se amestecă două până la trei lingurițe de suc de lămâie în sucul de roșii și se aplica peste tot pe piele. Lăsați să se usuce în mod natural și apoi vă puteți spăla pielea cu apă rece. Se repetă acest lucru zi de zi, pentru a reduce petele maronii de pe piele în timp de o saptamana.

  Papaya

  Frec interiorul unei jumatati de papaya pe zona afectată a pielii ceva timp si lasa acest suc pe piele timp de aproximativ 15 minute. Puteți să-l spălați o dată ce devine uscat. Acest lucru va ajuta la reducerea petelor maro închise de pe piele în mod eficient.

  Pătrunjel și turmeric

  Piseaza patrunjel proaspat, si amesteca cu cantități egale de pulbere și suc de lămâie și curcuma. Aplica acest amestec pe petele întunecate. Se lasă să se usuce înainte de spălarea cu apă rece. Acest lucru este foarte eficient pentru petele întunecate.

 • Cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele

  Există o mulțime de probleme ale pielii de care oamenii isi fac griji, dar de ceea ce devin de obicei preocupați sunt petele de soare. Deci cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele repede si eficient?

  Cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  O mulțime de adulți invidieaza pielea bebelușilor, deoarece pielea lor este de obicei moale și netedă. Pe măsură ce oamenii cresc, ei devin expusi la o varietate de factori care pot face pielea mai dura. Există o mulțime de probleme ale pielii de care oamenii isi fac griji, dar de ceea ce devin de obicei preocupați sunt petele de soare.

  Deci cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele repede si eficient?

  De la nume în sine, este destul de evident că acest lucru vine de la expunerea la soare. Acest lucru se datorează faptului că pielea produce o mare cantitate de melanocite. Acest lucru poate creste cantitatea de melanină găsită pe piele. Ca rezultat, pielea devine mai inchisa, dar nu în general, ci în locuri. Vă amintiți că petele solare pot fi, de asemenea, cunoscute sub numele de pete de varsta, deoarece oamenii tind să le dobandeasca  mai mult pe măsură ce îmbătrânesc.

  Ați observat că aveți mai multe pete de soare acum decât înainte? Este foarte probabil ca aceasta se datoreaza faptului ca a fi expus la soare ar putea fi, de asemenea, din cauza altor factori. În loc de a a avea reflecție asupra a ceea ce a cauzat petele de soare, nu uitați că există diferite moduri prin care poti scapa de petele tale de soare. Vreti să știti cum puteti face asta? Iată câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le faci:

  1. Lămâie

  Este posibil să știi deja ca lamaia este buna pentru piele. Lamaia contine vitamina C si alte elemente nutritive. In general, aceasta poate ajuta, de asemenea, pentru a lumina petele intunecate, astfel încât acestea pot fi reduse, iar pielea va reveni la culoarea sa normală.

  • Se stoarce jumătate din lămâie.
  • Se pune sucul direct pe petele solare.
  • Lăsați să acționeze pe piele timp de aproximativ 10 - 15 minute.
  • Faceți acest lucru în fiecare zi, până când petele solare încep să se estompeze.
  1. Ceai verde

  Ceaiul verde a început să devină populare in ultima vreme. În afară de faptul că oameniiapreciaza gustul acestui ceai, se pare că are, de asemenea, o mulțime de beneficii. Ceaiul verde are o mulțime de antioxidanți care pot ajuta să se indeparteze toxinele care pot fi găsite pe piele.

  • Se pune punga de ceai in o cana de apa fierbinte.
  • Las-o acolo timp de aproximativ două minute.
  • Se pune ceaiul pe o minge de bumbac.
  • Se pune mingea de bumbac direct pe petele solare.
  • Faceți acest lucru în fiecare zi, până când petele solare încep să dispară.
 • Modalitati de a reduce petele de soare

  Există o mulțime de probleme ale pielii de care oamenii isi fac griji, dar de ceea ce devin de obicei preocupați sunt petele de soare. Iată modalitati de a reduce petele de soare.

  Modalitati de a reduce petele de soare

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  O mulțime de adulți invidieaza pielea bebelușilor, deoarece pielea lor este de obicei moale și netedă. Pe măsură ce oamenii cresc, ei devin expusi la o varietate de factori care pot face pielea mai dura. Există o mulțime de probleme ale pielii de care oamenii isi fac griji, dar de ceea ce devin de obicei preocupați sunt petele de soare. Deci cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele repede si eficient?

  De la nume în sine, este destul de evident că acest lucru vine de la expunerea la soare. Acest lucru se datorează faptului că pielea produce o mare cantitate de melanocite. Acest lucru poate creste cantitatea de melanină găsită pe piele. Ca rezultat, pielea devine mai inchisa, dar nu în general, ci în locuri. Vă amintiți că petele solare pot fi, de asemenea, cunoscute sub numele de pete de varsta, deoarece oamenii tind să le dobandeasca  mai mult pe măsură ce îmbătrânesc.

  Ați observat că aveți mai multe pete de soare acum decât înainte? Este foarte probabil ca aceasta se datoreaza faptului ca a fi expus la soare ar putea fi, de asemenea, din cauza altor factori. În loc de a a avea reflecție asupra a ceea ce a cauzat petele de soare, nu uitați că există diferite moduri prin care poti scapa de petele tale de soare. Vreti să știti cum puteti face asta?

  Iată modalitati de a reduce petele de soare:

  1. Ulei de ricin

  O mulțime de oameni sunt conștienți de faptul că uleiul de ricin este cunoscut a fi un remediu bun care poate fi folosit pentru lucruri diferite. De la probleme de stomac la diverse probleme ale pielii, nu mai este o surpriză faptul că uleiul de ricin poate fi folosit pentru a scapa de petele de la soare, de asemenea. Trebuie să știi că uleiul de ricin poate vindeca petele de soare în timp util.

  • Se pune puțin ulei de ricin pe mingea de bumbac.
  • Se pune mingea de bumbac direct pe petele solare.
  • Se lasa sa actioneze uleiul de ricin pe fata timp de 3 - 4 ore.
  • Se va spăla cu apă rece.
  • Fa acest lucru de doua ori pe zi. Vi se recomanda sa faceti acest lucru o dată dimineața și o dată seara.
  1. Oțet de mere

  În momentul în care vezi oțet de mere aici, este foarte probabil că nu mai esti surprins de faptul că acesta face parte din lista. Va amintesc că oțetul de cidru de mere are o mulțime de proprietăți bune, care te pot ajuta sa scapi de diverse probleme ale pielii. Petele maro se vor usca și se vor estompa în cele din urmă, utilizand oțet de mere.

  • Se pune o lingura de otet de mere si o cantitate egală de apă.
  • Se pune amestecul pe petele de soare și se lasa timp de aproximativ 2 ore.
  • Se clătește cu apă caldă.
  • Fa acest lucru o dată în fiecare zi. Nu aplica prea mult deoarece acest lucru poate irita pielea.
 • Tratamente medicale pentru petele de varsta

  Dacă simțiți nevoia de tratamente sau de a îndepărta petele de vârstă, consultați întotdeauna medicul dumneavoastră. Iata mai multe tratamente medicale pentru petele de varsta.

  Tratamente medicale pentru petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Într-o majoritate mai largă a populațiilor, petele de varsta nu cauzeaza probleme de sanatate si nu pot necesita tratament. Este totuși o preocupare pentru cei care au probleme personale, cum ar fi senzația de deranj emoțional sau psihologic de hiper-pigmentate a petelor de soare de pe brate, fata, umeri și picioare.

  Potrivit Clinica Mayo, petele de varsta pot provoca o majoritate incertitudine în detectarea simptomelor de cancer de piele. Și acest lucru este fără îndoială unul dintre motivele pentru care cineva cu pete inchise de piele trebuie să fie vigilenți. Dacă simțiți nevoia de tratamente sau de a îndepărta petele de vârstă, consultați întotdeauna medicul dumneavoastră. In continuare veti gasi procedurile de tratament cele mai comune pentru a scapa de petele de pe piele.

  Tratamente medicale pentru petele de varsta

  Acestea cuprind proceduri utilizate pentru tratarea problemelor pielii cauzate de producția de melanină. Ele includ:

  Terapia cu laser pentru petele de vârstă

  Terapia cu laser este o terapie opțională de tratament pentru îndepărtarea petelor brune sau întunecate în piele, dar este costisitoare. Costul și numărul de sesiuni de tratare vor fi determinate prin tehnica cea mai potrivita si starea pielii tale. Exista tehnici diferite de laser, cum ar fi cu laser fracționat.

  Crioterapia sau criochirurgia

  In aceasta tehnica, azotul lichid este utilizat în congelarea petelor individuale de pe piele. Crioterapia nu este folosita doar pentru a face față numai cu petele de varsta, dar, de asemenea, multe alte probleme ale pielii, cum ar fi indepartarea negilor pielii, cicatrici cauzate de acnee, piele keratoza. Inainte de acest tratament, pacienții trebuie evaluați pentru a determina dacă tehnica este adecvată pentru îndepărtarea petelor de vârstă.

  Peeling chimic

  Utilizarea de peeling chimic este încă o altă metodă de a face fata cu hiperpigmentare. Fenol, acid tricloracetic (TCA) sunt exemple de substanțe chimice pentru peeling. Atat laserul cat si peelingul chimic au ca scop obținerea resurfacing în cazul în care un nou strat de piele înlocuiește stratul îndepărtat. Consultarea dermatologica este recomandată înaintea oricarei dintre aceste tratamente medicale. Toate procedurile de tratament medical trebuie să fie efectuate de către un medic pentru a evita complicații ale pielii, cum ar fi cicatrici si ardere, care duc la vindecarea întârziată și prelungită.

  Care este cel mai bun tratament pentru petele de vârstă?

  Cât de repede poți să scapi de petele de vârstă? Există o serie de metode pentru a elimina sau a scăpa de petele de ficat. Cu toate acestea, tehnicile de îndepărtare, efectele secundare si perioada de vindecare sunt unii dintre factorii cruciali pentru a lua în considerare înainte de a evalua eficacitatea tratamentelor.

 • Patru remedii naturale pentru petele de varsta

  Există diverse remedii naturale pentru petele de varsta care pot face minuni daca sunt aplicate de persoanele care suferă de aceste pete de ficat.

  Patru remedii naturale pentru petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă sunt un fel de afecțiune a pielii în care apar pete pe diferite părți ale corpului în special pe față. Alte nume pentru petele de vârstă sunt: pete de ficat și de pete de soare. Acestea sunt obligate să apară din cauza expunerii excesive a corpului la lumina soarelui. Cu toate acestea, un alt factor pentru aceste pete solare este imbatranirea pielii. Grupul de vârstă, care este obligat să sufere de aceste pete de varsta este cel de 40.

  S-ar putea să fie de culoare maro închis, dar, uneori, pot fi roșii și negre. Din moment ce razele nocive ale soarelui sunt cauza principală a acestor pete de ficat, acestea o sa apara de cele mai multe ori pe mâini, față, gât sau umeri, adică zonele care sunt cele mai expuse. Cu toate acestea, ele nu sunt dăunătoare și, prin urmare, să nu trebuie sa te temi daca le ai. Pentru cei care doresc să elimine aceste pete de vârstă, ei pot recurge la diverse tratamente naturale sau creme de albire a pielii. Ele sunt susceptibile de a schimba aspectul pielii unei persoane.

  Există diverse remedii naturale pentru petele de varsta care pot face minuni daca sunt aplicate de persoanele care suferă de aceste pete de ficat.

  Suc de lamaie

  Lamaia este un agent de albire natural și poate merge un drum lung în reducerea petelor de varsta. Din cauza proprietăților de albire, lamaia este considerata a fi povățuitorul petelor întunecate. Doar scoate niște suc de lămâie și cu un tampon de bumbac aplica pe petele tale de varsta. Daca faci acest lucru în mod regulat, te va ajuta sa scapi de aceste pete de ficat in mod natural.

  Iaurt

  Iaurtul este cunoscut pentru albirea pielii in mod natural. Aplicati iaurt simplu pe petele dvs. maro și masati ușor. Acest lucru nu va elimina pur și simplu petele, dar, de asemenea, face pielea mai luminoasă și chiar va imbunatati tonul pielii.

  Papaya

  Pentru a scăpa in mod natural de petele de vârstă, puteți aplica papaya. Acest lucru se datorează faptului că papaya conține o enzimă numită ca "papaina", care ajută tonul pielii, indeparteaza pistruii, petele de ficat precum si petele intunecate cauzate de acnee. Doar freca coaja de papaya pe pete in mod regulat.

  Aloe Vera

  Este unul dintre cele mai bune remedii naturale atunci când vine vorba de îngrijirea pielii și îngrijirea părului. În afară de acest lucru, este un antiseptic natural din moment ce se poate folosi pentru a vindeca tăieturile și arsurile minore, precum și erupțiile cutanate. Pentru a putea folosi aloe vera pentru petele de vârstă, se aplică gelul de aloe vera pe pete și se lasă peste noapte. În dimineața doar să se spela fata.

 • Cum sa scapi de petele de varsta

  Atât bărbații cât și femeile pot obține pete de vârstă maronii pe mâinile si fața lor. Petele de vârstă pot imbatrani o persoana mai repede decât orice rid. Iata cum sa scapi de petele de varsta.

  Cum sa scapi de petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Atât bărbații cât și femeile pot obține pete de vârstă maronii pe mâinile si fața lor. Petele de vârstă pot imbatrani o persoana mai repede decât orice rid. Petele maro de pe fata la femei pot fi cauzate de utilizarea continuă a medicației de control al nașterii. Soarele este, de asemenea, un vinovat atunci când vine vorba de aceste pete, precum si genetica. În acest articol am de gând să merg mai adânc în explicarea acestor pete, și să dau unele remedii bune, care va vor scăpa de ele in mod rapid și natural. Citiți acest articol și veți învăța cum să scapati de petele de vârstă în mod natural.

  Denumirea științifică pentru o pată de culoare brună este lentigo solar, sau pata de focat. Acesta este unul dintre modurile în care pielea noastră ne spune că a văzut zile si mai bune. Acestea pot sa apara, de asemenea, din cauza unei producții de melanină crescute de la soare, care este legata de inaintarea in varsta.

  Cum sa scapi de petele de varsta:

  Există mai multe modalități de a scăpa de petele de vârstă. Cel mai bun mod de a scăpa de petele de vârstă este calea naturală. Acest fel nu lasă nici efecte secundare, și este cea mai accesibila cale. Cremele de albire pot fi scumpe și să ia o lungă perioadă de timp pentru a intra în vigoare.

  Mod natural:

  1. Una dintre modalitățile naturale de a scăpa de aceste pete este de a aplica un pic de suc de lamaie pe petele tale în fiecare dimineață, înainte de crema de zi, iar la culcare înainte de crema de noapte. Aplicând această de două ori pe zi este foarte important și este cel mai eficientă, iar rezultatele vor fi vazute in 14 zile.The cel mai bun mod de a aplica sucul de lamaie este cu o minge de bumbac.

  Pentru un exfoliant natural de îmbătrânire:

  Puteți aplica, de asemenea, un pic de suc de lamaie, cu o linguriță de zahăr, și sa exfoliati fața cu acest amestec în loc să aplicati doar sucul de lamaie pe fata.

  1. O altă alternativă este ananasul. Ananasul conține o enzimă numită bromelaina, care este un agent de albire perfect pentru petele de vârstă. Aveți posibilitatea să utilizați ananas în loc de suc de lămâie. Doar freaca petele cu o bucată de felie de ananas. Lăsați pielea să se usuce și se aplică crema hidratanta.
  2. Aloe Vera contine ingrediente care elimina celulele moarte ale pielii pentru a promova creșterea celulelor noi, sanatoase. Aplica aloe vera de două ori pe zi, inainte de crema hidratantă de zi și de seară.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 379

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 38