Telefon: 0751 818 071 / 0724 691 761 Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei

simptome

 • Cum puteti sa recunoasteti daca aveti paduchi

  Cum puteti sa recunoasteti daca aveti paduchi? Paduchii se deplaseaza rapid și evita lumina, astfel încât un pieptene cu dinti fini va fi la îndemână într-o examinare aprofundată.

  Cum puteti sa recunoasteti daca aveti paduchi

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

  Se poate sa recunoasteti daca aveti paduchi.

  Paduchii sunt insecte maro-gri care trăiesc pe scalp și se hrănesc cu sânge. Caută ajutor medical pentru un examen, dacă simțiți mâncarime foarte des si poate, de asemenea, vedeti insecte mici ce ies din parul ta.

  1. Utilizați un pieptene cu dinti fini pentru a ajuta la identificarea păduchilor vii.

  Paduchii se deplaseaza rapid și evita lumina, astfel încât un pieptene cu dinti fini va fi la îndemână într-o examinare aprofundată. Puteți verifica daca aveti păduchi atat daca aveti parul atat uscat cat si umed. Dacă verificati cu parul ud, se spală și se condiționează părul înainte de a pieptana parul. Pentru a verifica parul cu un pieptene cu dinti fini, folosiți acești pași:

  • Utilizați o perie obișnuită pentru descalci părul
  • Folositi un pieptene cu dinți fini și începeti pieptănarea de la mijlocul scalpului
  • Pieptănați părul de la rădăcini la capete si examineaza pieptenele după fiecare pieptanare
  • Face acest lucru pana piepteni intreg parul

  Persoanele cu parul mai gros ar putea dori să caute păduchii după spălarea părului lor. În acest caz, folosind balsam sau o lingura de ulei de masline, poate face rularea pieptanului prin par mai ușor.

  2. Căuta lindini (ouăle de păduche) la baza firului de par, folosind aceeași tehnică.

  Lindinii nu se mișcă, astfel încât acestea vor fi mai ușor de identificat. Să acorda o atenție deosebită la zonele din spatele urechilor și pe lângă baza gâtului atunci când verificii prezenta lindinilor.

  3. Utilizați o lupă pentru a face identificarea păduchilor mai ușoara.

  Mătreață și murdăria pot fi uneori confundate cu păduchii de cap.

  4. Dacă ați găsit păduchi sau lindini, asigurați-vă pentru a trata persoana care prezintă semne de păduchi de cap.

  Aveți posibilitatea să le tratati în felul următor: Încercați o loțiune fără prescripție medicală sau șampon. Ingredientul lor principal este adesea de 1% permetrin. Aplică loțiunea de șampon conform recomandărilor, așteapta 8 ,până la 12 ore și apoi verifica pentru paduchii vii din nou. Încercați o lotiune rezistenta pe baza de prescripție sau șampon. Malation 0,5% poate fi prescris în cazurile în care loțiunile fără prescripție medicală sau sampoanele nu au eficacitatea dorită. Se presupune a fi lăsate în păr pentru o perioadă de 12 ore.

  Asigurați-vă că păduchi nu se răspândesc:

  • Se spală toate hainele și lenjeria de pat în apă fierbinte imediat.
  • Elimina orice păduchi și linte ce ies din părul persoanei.
  • Nu împrumutati îmbrăcăminte, în special articole, cum ar fi palariile care sunt purtate pe cap.

  5. Uita-te pentru următoarele simptome:

  O senzație de mancarime sau o senzație de gâdilat în păr. Este destul de mult cum sună. Oamenii sunt alergici la sumele (foarte mici) de saliva pe care păduchii le injecteaza în piele, în scopul de a prelua sânge. Dacă aveți mâncărimi intense în zona dumneavoastră a scalpului, verificați daca aveti păduchi de cap, urmarind pasiii de mai sus.

   

 • Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Cu toate că multe persoane se ingrijoreaza atunci cand au pete de vârstă, adevărul este că acestea sunt complet inofensive. Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de varsta sunt pete plate, care pot fi văzute pe piele. Ele sunt, de obicei negre sau maro la culoare în funcție de persoană, iar dimensiunea lor poate sa difere, de asemenea. În general, ele pot fi văzute în zone care sunt în expunere constantă la soare, cum ar fi nivelul gâtului, feța, antebrațe și dosul mâinilor. Oricine poate suferi de pete de vârstă. Cu toate acestea, ele sunt mai frecvente la pesoanele de peste 40 de ani.

  Petele de vârstă pot fi, de asemenea, mentionate ca pete de soare sau pete hepatice. In ciuda numelui de pete de ficat, petele de varsta pete nu au nimic de-a face cu ficatul. Din cauza naturii lor, ele pot fi ușor confundat cu cancer de piele. Este, de asemenea, motivul pentru care sunt confundate cu cancerul, mai ales la persoanele cu pielea inchisa la culoare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că petele de vârstă nu duc la cancer.

  Care sunt cauzele petelor de varsta?

  Petele de varsta pot afecta pe oricine. Cu toate acestea, ele sunt frecvente la persoanele cu vârsta de 40 de ani. Din cercetările efectuate până în prezent, petele de vârstă sunt rezultatul producției excesive de melanină. Aceasta este ceea ce ne dă culoare pielii. Care sunt cauzele pentru care melanina este produsă in exces, nu sunt clar cunoscute.

  Iată câteva dintre cauzele petelor de vârstă:

  • Îmbătrânirea: Se crede că îmbătrânirea contribuie la aparitia petelor de ficat, prin urmare, fiind frecvente la persoanele în vârstă.
  • Lumina soarelui: Soarele are raze ultraviolete periculoase care sunt considerate a fi ceea ce contribuie la aparitia petelor de varsta.
  • Solarul: S-a observat că cei care folosesc paturi de bronzare sunt la un risc mai mare de a suferi de acestea.
  • Genetica: Unii oameni au o predispoziție genetică de a avea această condiție. De exemplu, persoanele cu pielea deschisa au o structură genetică, care face ca pielea lor să fie mai predispusa la formarea petelor.

  Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Cu toate că multe persoane se ingrijoreaza atunci cand au pete de vârstă, adevărul este că acestea sunt complet inofensive. Și, după cum a spus mai devreme, ele nu duc chiar la alte condiții cum ar fi cancerul de piele. Singura problemă ar putea fi că acestea pot afecta încrederea de sine.

  Mai jos sunt câteva dintre simptomele petelor de vârstă:

  • Petele de pe piele - Acestea pot fi vazute oriunde pe corp și sunt, de obicei maro sau de culoare neagră. Ele variază în dimensiune, în funcție de persoana afectată.
  • Nedureroase - petele de varsta nu produc nici un fel de durere.
 • Semnele si simptomele petelor de varsta

  Petele de vârstă sunt pete sau semne care apar pe pielea persoanelor cu vârsta de peste patruzeci de ani. Care sunt semnele si simptomele petelor de varsta?

  Semnele si simptomele petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Pielea este cel mai mare organ al corpului uman. Fiind cel mai mare organ, este expus la o mulțime de substanțe nocive, cum ar fi produsele chimice și razele ultraviolete ale soarelui. În special, razele ultra violete sunt de vina pentru o mare varietate de probleme și boli ale pielii. Aceste raze au efecte nocive asupra celulelor pielii. Una dintre cele mai comune conditii care este un rezultat direct al expunerii la soare este apariția petelor de varsta.

  Petele de vârstă sunt pete sau semne care apar pe pielea persoanelor cu vârsta de peste patruzeci de ani. O data cu inaintarea in varsta pielea isi pierde capacitatea sa de a crea noi celule după ce celulele pielii sunt deteriorate sau ajung la durata lor de viata lor. Astfel, chiar și în cazul în care celulele sunt distruse de soare, ele nu sunt înlocuite. Acest lucru este ceea ce duce la aparitia petelor de vârstă.

  Semnele si simptomele petelor de varsta

  Petele de vârstă sunt destul de ușor de observat cum se dezvolta. Ele vor apărea ca mărci ovale și plate pe piele. Ar trebui să fii atent mai ales atunci când vine vorba de parti ale pielii care sunt expuse la soare pentru perioade lungi de timp, cum ar fi umerii și brațele. Petele de piele uscată și aspră pot fi, de asemenea, un semn ca petele de vârstă sunt in curs de dezvoltare.

  Unde apar petele de vârstă?

  Brațele, partea superioară a spatelui, umeri, piept și fața sunt zone care sunt în expuse la razele ultraviolete ale soarelui. Prin urmare, aceste regiuni sunt mai susceptibile de a obține pete de vârstă decât în alte zone ale pielii. Ulterior, acestea sunt părțile care trebuie să fie protejate împotriva expunerii solare dăunătoare.

  Cine este cel mai probabil de a obține pete de vârstă?

  Așa cum am menționat mai devreme, petele de vârstă apar ca urmare a pierderii capacității pielii de a se regenera. Acest lucru se întâmplă la o vârstă înaintată. Astfel, persoanele în vârstă sunt la un risc mai mare de a avea pete de varsta decat orice alta grupa de varsta. În general, s-a observat că cea mai mică vârstă la care se pot obține petele de vârstă este de patruzeci de ani.

  Ce poate cauza petele de varsta?

  Cea mai mare cauza a petelor de vârstă este soarele. Atunci când razele ultraviolete lovesc pielea noastra, ele trec prin piele și distrug celulele pielii. În cazul unei persoane tinere, pielea creează rapid noi celule pentru a le înlocui pe cele distruse. Totuși, acest lucru nu este cazul persoanelor mai în vârstă. Expunerea prelungită și neprotejata la soare este principalul motiv pentru care apar petele de vârstă.

  Sunt petele de varsta periculoase?

  Studiile medicale extensive au aratat ca petele de vârstă nu sunt dăunătoare în nici un fel. Ele nu implică faptul că există o problemă care stă la baza, care trebuie să fie tratata. Din acest motiv, tratamentul pentru petele de vârstă nu este considerat necesară. Cu toate acestea, petele de vârstă au fost cunoscute pentru a impiedica diagnosticarea precoce a cancerului de piele care prezintă, prin urmare, o mare amenințare.

 • Petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase

  Petele de varsta nu sunt canceroase și în mod normal nu provoacă mâncărime sau alte simptome. Dar, petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase sau precanceroase ale pielii.

  Petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Expunerea de zi cu zi la soare isi pune amprenta pe pielea de-a lungul anilor. De obicei se manifesta sub forma unor pete de varsta. Aceste pete se dezvolta atunci cand celulele producătoare de culoare din piele se multiplică datorită expunerii pe termen lung la radiațiile ultraviolete de la soare.

  Ele se aseamănă adesea cu pistrui mari. Si, de obicei, apar în zone care primesc cea mai mare expunere la soare, cum ar fi fața, antebrațe, umeri și spatele mâinilor. Petele de varsta nu sunt canceroase și în mod normal nu provoacă mâncărime sau alte simptome.

  Dar, petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase sau precanceroase ale pielii.

  Avertizare

  A se vedea medicul dumneavoastră dacă aveți o pată de vârstă, care are senzație de mâncărime și / sau modificarea în aparență pentru a fi siguri că nu este cancer de piele sau un alt tip care s-ar putea sa se transforme in cancer de piele.

  Petele de varsta vs. cancerul de piele

  Există mai multe modalități prin care puteți diferenția cele două probleme. În caz de dubiu, consultați întotdeauna medicul dvs. Aici sunt trei semne pentru a verifica:

  Rata de creștere

  Petele de vârstă de obicei se dezvolta lent și pot crește treptat în dimensiune, de-a lungul timpului. Dacă aveți mai multe pete de vârstă într-o singură zonă, în cele din urmă unele se pot amesteca pentru a forma pete mai mari. Petele canceroase si precanceroase ale pielii, de asemenea creasc în timp, de obicei, într-un ritm mai rapid decat petele de varsta si cu alte modificari ale aspectului.

  Culoare

  Petele de vârstă pot varia in culoare de la gălbui la maro închis. Nuanțele sunt adesea variabile în același loc, care este, de asemenea, o caracteristică a celui mai periculos tip de cancer de piele, melanomul. Cu toate acestea, melanomul are adesea o gamă mai mare de culori, care pot include nuanțe de roșu, alb și / sau albastru, în plus față de cafeniu sau maro.

  Mâncărime și alte simptome

  În timp ce petele de varsta nu provoaca mancarimi, este posibil de a avea o pata de vârstă cu mâncărimi pentru alte motive. De exemplu, pielea poate fi sensibilă la un nou săpun. Ceea ce face ca petele de vârstă sa aibe senzație de mâncărime.

  Deși poate exista o altă explicație pentru mâncarimea petelor de vârstă, ar putea fi, de asemenea, că ceea ce pare a fi o pata de vârstă este de fapt ceva mai grav. Cancerul de piele si petele cutanate precanceroase de multe ori cauzeaza mancarimi. Pot sângera cu ușurință, deci este important sa nu ignori aceste simptome.

  Sfat

  Petele de vârstă sunt inofensive și nu necesită tratament, dar ele pot fi o supărare. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă sunteți interesat de terapii cosmetice pentru a diminua aspectul petelor de varsta.

 • Tratamente pentru psoriazis, cu lumina

  Psoriazisul apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată. Afla totul despre tratamente pentru psoriazis, cu lumina.

  Tratamente pentru psoriazis, cu lumina

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică). Aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Oamenii s-au expus la soare pentru tratamentul psoriazisului si a altor boli de piele de la începutul istoriei. De la descoperirea luminii ultraviolete artificiale, medicii au valorificat, de asemenea, puterea luminii pentru tratarea bolilor de piele. În cazul în care nu au artrita psoriazică semnificativa, tratamentul cu lumina poate fi cu siguranță o opțiune bună de luat în considerare. Este în general sigură, eficientă și rentabilă în comparație cu multe alte optiuni de tratament pentru psoriazis.

  Multe tipuri de lumină au fost folosite de-a lungul anilor pentru tratarea psoriazisului.

  Cel mai frecvent tip folosit în prezent este în bandă îngustă de ultraviolete B (uneori numim bandă îngustă UVB). Este un cabinet in care medicul foloseste o aparatura pentru a va trata cu lumina (unitățile de origine sunt, de asemenea, disponibile; precum și in unități speciale concepute pentru a trata numai mâinile sau picioarele în cazul în care numai acele zone sunt afectate). Tratamentul este de obicei administrat de trei ori pe săptămână pentru a începe. Si apoi sedintele se comprima la o dată pe săptămână sau mai puțin, odată ce pacientul tinde spre vindecare.

  Secvența de tratament este simpla. Medicul determină dacă fototerapia este potrivita pentru tine și stabilește un protocol de tratament. La fiecare sesiune de tratament, va discuta despre ultimul tratament cu tehnicianul  pentru a vă asigura că nu a existat nicio arsura sau alte probleme. Pe baza acestei informații, el sau ea va introduce setările pentru tratament din acea zi.

  Pacientul intră apoi în camera de tratament, înlătură îmbrăcămintea  (organele genitale trebuie să rămână acoperite), pune ochelarii speciali pentru a proteja ochii și apoi paseste în aparat.

  Unii medici ii cer pacientului sa aplice o loțiune pe bază de vaselina pentru plăcile ce trebuie tratate, în scopul de a crește absorbția luminii. Durata tratamentului variază în funcție din cauza sau mai multor factori, inclusiv tratamentele anterioare, culoarea pielii și sensibilitatea pielii și poate dura de la mai puțin de un minut pana la 10 minute.

  Daca aveti simptome de psoriazis, nu exitati sa discutati cu medicul dumenavoastra despre acest tip de tratament pentru ca nu e costisitor absolut deloc si poate fi foarte eficient. Totusi, daca nu vi se potriveste, nu este neaparat o problema. Puteti trece la o alta forma de tratament, dar de obicei se poate depista din timp daca e potrivit genul acesta de tratament .

 • Afla totul despre manifestarea psoriazisului

  Numit pentru cuvantul grecesc psora insemnand "mancarime" , psoriazisul este o boală cronică, non-contagioasa. Afla totul despre manifestarea psoriazisului.

  Afla totul despre manifestarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Definiție

  Numit pentru cuvantul grecesc psora insemnand "mancarime" , psoriazisul este o boală cronică, non-contagioasa. Se  caracterizeaza prin leziuni inflamate acoperite cu cruste alb-argintii de piele moarta.

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Descriere

  Psoriazis, care afecteaza cel putin patru milioane de americani, este puțin mai frecvent la femei fata de bărbați. Cu toate ca boala se poate dezvolta în orice moment, 10-15% din totalul cazurilor sunt diagnosticate la copii sub 10 ani, iar vârsta medie la debutul simptomelor este 28. Psoriazisul este cel mai frecvent la persoanele cu pielea echitabil și extrem de rara.

  Celulele pielii normale mature se refac in jurul a 28-30 zile. Psoriazisul face ca celulele pielii sa se maturizeze in mai putin de o saptamana si astfel se formeaza cruste pe diferite parti ale corpului si chiar la pliuri: subrat, fese, genunchi, coate.

  Psoriazisul este considerată ușor dacă afectează mai puțin de 5% din suprafața corpului; moderat, în cazul în care afecteaza 5-30% din pielea care este implicată, și sever, în cazul în care boala afectează mai mult de 30% din suprafața corpului.

  Afla totul despre manifestarea psoriazisului

  Cauze si simptome

  Cauza psoriazisului este necunoscută, dar studiile sugereaza ca o defecțiune de sistem imunitar declanseaza boala. Factorii care cresc riscul de a dezvolta psoriazis includ:

  • istorie de familie
  • stres
  • expunerea la temperaturi scăzute
  • vătămare, boală sau infecție
  • steroizi și alte medicamente
  • rasă

  Trauma si anumite bacterii pot declansa artrita psoriazică la pacienții cu psoriazis.

  Diagnostic

  Un istoric medical complet si examinarea pielii, unghiilor și scalpului sunt baza pentru un diagnostic de psoriazis. În unele cazuri, examinarea microscopică a celulelor pielii este de asemenea realizată.

  Analizele de sange pot distinge artrita psoriazică de alte tipuri de artrita. Artrita reumatoidă , în special, este diagnosticată prin prezența unui anumit anticorp prezent în sânge. Anticorpul respectiv nu este prezent în sângele pacienților cu artrită psoriazică.

  Daca va regasiti in oricare din aceste situatii este esential sa consultati medicul de familie, un medic specialist dermatolog pentru a va determina un diagnostic corect si eventual un tratament. Stabilirea tratamentul nu este neaparat sa fie ceva definitiv, pe parcurs se pot schimba medicamentele si metodele de tratare in functie de cum va simtit si dupa cum reactioneaza corpul dumneavoastra la anumite substante.

 • Detectarea si tratarea semnelor de psoriazis

  Autorii recomanda o monitorizare mai atentă pentru probleme renale la pacienții cu 3%. Sau mai mult din suprafața lor corporală afectată pentru a ajuta la detectarea și tratarea semnelor de psoriazis.

  Detectarea si tratarea semnelor de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Autorii recomanda o monitorizare mai atentă pentru probleme renale la pacienții cu 3%. Sau mai mult din suprafața lor corporală afectată pentru a ajuta la detectarea și tratarea semnelor de psoriazis. Si se sugereaza o analiza atenta de medicamente care pot provoca boli de rinichi.

  Psoriazisul este o boala comuna, cronica, inflamatorie a pielii și a articulațiilor care afectează 2-4% din populația generală. Cresterea dovezilor sugereaza ca psoriazisul este asociat cu diabetul si cu boli de inima, independent de factorii de risc tradiționali. Unii medici cred ca psoriazisul poate fi, de asemenea, asociat cu boli de rinichi. Dar până în prezent, studiile au fost mici și au demonstrat rezultate contradictorii.

  Deci, o echipa de cercetatori cu sediul in Philadelphia, Statele Unite ale Americii au decis sa compare riscul de boli renale cronice la pacientii cu si fara psoriazis.

  Cu ajutorul unui dispozitiv primar din Marea Britanie cu înregistrări medicale electronice de baze de date (thin), au identificat 143,883 pacienți cu vârsta cuprinsă între 18 și 90 de ani, cu psoriazis. Acești pacienți au fost comparati cu 689,702 de pacientii fara psoriazis care au fost martori. Pacientii cu psoriazis care au primit fototerapie sau medicamente pe cale orala sau injectabile (biologice) , acestia având boală severă. Echipa a analizat apoi cât de mulți dintre acești pacienți au primit un diagnostic de boli renale cronice pe baza unor teste standard, între 2003 și 2010.

  Factori de risc cunoscuți pentru bolile renale cronice sunt: vârsta, sexul, prezenta diabetului zaharat, hipertensiunea arteriala. Nivelul ridicat de colesterol precum și utilizarea de NSAIDs au fost, de asemenea, luate în considerare.

  Cercetatorii au descoperit ca pacientii cu psoriazis, în special cei cu boli grave, au fost supusi unui risc mai mare spre a dezvolta boala renala cronica, de la moderat la avansat (stadiul 3 la 5), comparativ cu pacienții de control. Mai mult decât atât, cei cu psoriazis sever au fost aproape de doua ori mai susceptibili de a dezvolta boala renala cronica. Si au fost mai mult de patru ori mai susceptibili de a dezvolta boli renale în stadiul terminal care necesită dializă.

  Dupa ajustarea factorilor de risc cunoscuți, psoriazisul sever a ramas un factor de risc independent pentru boala renala cronica si boala renala in stadiu terminal care necesită dializă.

  O analiză suplimentară a 8,731 pacienți cu psoriazis cu măsurători ale ariei afectate de suprafață corporală adaptate la 87,310 pacientii fara psoriazis au aratat rezultate similare - un risc mai mare de boli renale cronice la pacienții cu boală moderată și severă.

  Psoriazisul usor este definit ca o boala limitata cu 2 la suta sau mai putin de suprafata afectata. Cel moderat este situat intre 3 si 10 la suta de suprafata afectata. Iar psoriazisul sever se incadreaza la mai mult de 10 la suta de suprafata afectata.

  Rezultatele combinate indică faptul că nici o asociere nu este observata la pacienții cu boală cu adevărat ușoară. Asociațiile sunt observate în psoriazis moderat și sever. Sunt estimate a afecta peste 20% dintre pacienti din intreaga lume, spun autorii.

 • Lumina soarelui este buna pentru psoriazis

  Psoriazisul este cauzat atunci cand sistemul imunitar incurca celulele normale ale pielii pentru agenți patogeni. Si reacționează prin crearea unei supraproducții de celule ale pielii. Lumina soarelui este buna pentru psoriazis?

  Lumina soarelui este buna pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Expunerea la soare este de obicei descurajata din cauza razelor daunatoare. Cauzeaza cancer de piele si imbatranire prematura. Dar pentru cei 7,5 milioane de americani care sufera de psoriazis, soarele este un medicament natural. "Soarele este unul dintre cele mai bune tratamente pentru psoriazis, astfel încât, în timpul verii, încurajez pacienții mei să se așeze pe punte și să dea zonele lor afectate o baie de soare bun", a declarat Julie Moore, MD, dermatolog la Gottlieb Memorial Hospital, parte din Loyola University Health System. "30 de minute este adecvat pentru a îmbunătăți pielea, nu trebuie să se stea ore întregi." Razele ultraviolete ale soarelui sunt benefice pentru piele iritată.

  Psoriazisul este cauzat atunci cand sistemul imunitar incurca celulele normale ale pielii pentru agenți patogeni și reacționează prin crearea unei supraproducții de celule ale pielii. "Psoriazisul este cea mai raspandita boala autoimună in America", spune Moore. "Nu exista nici un tratament pentru psoriazis și este o condiție de viață lungă, care se aprinde si se calmeaza din cauza stresului si a factorilor de mediu."

  Costurile directe totale si indirecte de ingrijire a sanatatii de psoriazis pentru pacientii sunt calculate la 11250000000 $ anual, cu o pierdere de lucru reprezentand 40 la suta din povara costurilor, in conformitate cu Fundatia Nationala. Aproximativ 60 la suta dintre pacientii cu psoriazis au ratat o medie de 26 de zile de muncă pe an din cauza bolii lor.

  "Psoriazisul este mult mai mult decât o preocupare cosmetica. Este adesea dureros, dificil de a vindeca si poate deforma", spune Moore. Acesta a practicat dermatologie mai mult de 20 de ani în zona Chicago.

  Dr. Moore are urmatoarele fapte despre psoriazis pentru a partaja:

  • Cei care sufera de psoriazis nu pot tolera vaccinurile "vii", cum ar fi vaccinul gripal nazal și zona zoster împușcat. Pacienții cu psoriazis trebuie sa se consulte întotdeauna medicul sau dermatologul lor inainte de a fi vaccinati.

  • Psoriazisul poate aparea oriunde pe corp de pe scalp la talpi. Si chiar sub unghii și la unghiile de la picioare.

  • Psoriazisul este adesea cel mai încăpățânat pe mâini și picioare. Unul dintre cazurile cele mai supărătoare Dr. Moore a fost un domn mai în vârstă. "El a avut psoriazis sever pe degetul mare și vârful degetului arătător, exacerbate prin utilizarea regulată a unei brichete atunci când aprindea pipa", a spus Moore. "Mâinile și picioarele sunt în utilizare constantă și supuse la frecare de la circulație care agravează pielea deja sensibilă."

  • "Deși este firesc să se vrea indeoartarea crustelor, cauzate de psoriazis, aceasta este, de fapt, unul dintre cele mai rele lucruri pe care le puteți face", spune Moore. "Exista multe creme care sunt excelente la dizolvarea" crustei "și promovarea vindecării."

  • Contrar credintei populare, psoriazis nu mâncărime întotdeauna sau chiar produce simptome, cum ar fi erupții cutanate vorbăreț.

 • Artrita psoriazica din zona picioarelor

  Psoriazisul poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică cum ar fi cea de la picioare. Afla mai multe despre artrita psoriazica din zona picioarelor.

  Artrita psoriazica din zona picioarelor

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni. Si unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică cum ar fi cea de la picioare.

  Prezența umflării degetelor de la picioare – degete inflamate, este una dintre caracteristicile de "susținere" în criteriile de diagnostic a APs . Durerea de APs a picioarelor este adesea caracteristica dominanta a persoanelor care suferă de această boală. Este surprinzător faptul că descrierile de implicare a piciorului în psoriazis (inclusiv problemele cutanate ale onicolizei și a psoriazisului palmo-plantar) dau  atât de puțină importanță în manuale.

  Cu toate că APs poate fi confundat cu poliartrita reumatoidă (RA), atunci când se prezintă ca o poliartrită simetrică a metacarpienelor și a articulațiilor metatarso-phalangeaal, ea se poate, de obicei, distinge prin implicarea altor articulații mai specifice și absența factorului reumatoid în sânge.

  Artrita psoriazica din zona picioarelor

  Este mai comun pentru acest tip de artrita să fie asimetrică și să implice numai prima articulație-matatarso interfalangienă, împreună cu una sau două articulații interfalangiene. Eroziunile de mai multe articulații mici pot fi observate la radiografie. Combinația dintre eroziune, absența factorului reumatoid, degete inflamate și implicarea primei articulatii interfalangiene este specific pentru APs. Alte articulații în picioare, în special a cincea metatarso-interfalangiană și a gleznei pot deveni dureroasă și umflată. Dar este mai puțin frecvent acest lucru.

  Simptomele inițiale ale artritei piciorului sunt: durere si umflare, caldura, si rigiditate. Rigiditatea de dimineata are loc în APs dar este mult mai puțin dominantă decât RA. Rigiditate seara și umflarea cu distanța limitată de mers pe jos sunt cele mai frecvente probleme la pacienți. Purtarea de pantofi pentru mai mult de câteva ore, la un moment dat și de necesitatea de a schimba înălțimea de pantofi, greutate și lățimea de două sau de trei ori pe zi, sunt caracteristici familiare pentru pacienti și medici deopotriva.

  Pe termen mai lung, picioarele pot deveni deformate. Acest lucru se poate produce în mod remarcabil rapid - în termen de 6 luni, în cazul în care artrita nu este tratată în mod adecvat. Deformari uzuale sunt la degetele de la picioare, ghiare - hiperextensia degetului mare, iar unele deformarea de gleznă cu aplatizarea  arcului metatarsian.

  În oricare situație vă regăsiți, nu uitați să vă consulați medicul pentru mai multe informații cu privire la afecțiunea dumneavoastră. Este absolut important ca înainte de a lua un tratament să vă puneți mai întâi de acord cu medicul dvs.

 • De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  Psoriazisul cauzează o varietate de simptome care variaza de la iritante la debilitante. De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul cauzează o varietate de simptome care variaza de la iritante la debilitante. Simptomele pot include pete groase, de culoare roșie pe piele, unghii crestate, solzoase, scalp cu senzație de mâncărime și căderea părului și articulații dureroase si rigide. De ce unii oameni, dar nu și altii primesc această condiție frustranta, în primul rând? Un răspuns la această întrebare se bazează parțial pe știind că psoriazisul este o "boală autoimună". "Auto", ceea ce înseamnă de sine și "imun", referindu-se la sistemul imunitar al organismului de complex.

  Ce este o boala autoimuna?

  Sistemul imunitar al organismului este responsabil pentru lupta împotriva invadatorilor străini care amenință sănătatea ta: bacteriile, virusurile și ciupercile sunt doar câteva exemple. Sănătatea bună depinde parțial de două caracteristici importante ale sistemului imunitar:

  • Sistemul imunitar ar trebui să fie capabil să recunoască toate țesuturile și organele din corpul vostru ca "sine" și, prin urmare, nu il ataca.
  • Sistemul imunitar ar trebui să fie în măsură să identifice invadatorii străini ca "altele", pentru a lupta cu ei.

  Din păcate, atunci când aveți o boală autoimună, sistemul imunitar al organismului încurcă în mod greșit ceea ce este "de sine" cu ceea ce este "celălalt". În loc de a proteja corpul, sistemul imunitar produce celule si substante chimice care ataca propriul corp. Provoaca astfel pagube și boli. Există mai multe boli diferite autoimune, incluzând: psoriazis, artrita reumatoida, anumite tipuri de boli tiroidiene, unele forme de anemie, lupus, boala celiacă și diabet de tip 1.

  De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  Ca parte a apărării împotriva cotropitorilor străini, corpul tau face ca celulele albe din sange specializate numite celule-T. În condiții normale, celulele T trebuie să identifice și să coordoneze atacurile asupra invadatorilor străini. Cu toate acestea, atunci când aveți psoriazis, celulele T identifica în mod greșit celulele bune ale pielii tale ca invadatori și le ataca.

  Acest atac vatămeaza celulele pielii, ca o cascada de raspunsuri in sistemul imunitar si in pielea ta. Are ca rezultat deteriorarea pielii observata in psoriazis - umflare, inrosire si scalare. Într-un efort de a se vindeca, celulele pielii dvs. încep să se reproducă mult mai rapid decât în mod normal. Si un număr mare de noi celule ale pielii imping drumul lor spre suprafața pielii. Acest lucru se întâmplă atât de repede încât celulele pielii mai mari și celule albe din sânge nu sunt eliminate suficient de repede. Aceste celule se aduna gramada pe suprafața pielii, creând plăci groase, roșii cu solzi argintii pe suprafața lor: semnul distinctiv al formei clasice de psoriazis în plăci.

  De ce oamenii au psoriazis?

  Atât factorii genetici cât și cei de mediu sunt considerati a fi responsabili dacă o persoană va primi sau nu psoriazis. Teoria este ca cei care dezvolta boala se nasc cu un anumit machiaj genetic care cauzeaza vulnerabilitatea la psoriazis. Iar cei care dezvolta de fapt boala sunt expusi la mediul care declanseaza tulburarea.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 119

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12