Telefon: 0751 818 071 / 0724 691 761 Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei

remedii

 • Petele de ficat pot deveni rosii?

  Petele de ficat pot deveni rosii atunci când cresc mai mari decât dimensiunea normală. Ele au acest aspect radiant și culoarea roșie este în mare parte datorită apariției vaselor de sânge în starea pielii.

  Petele de ficat pot deveni rosii?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele hepatice au rareori efecte secundare negative. Multe persoane care suferă de pete de ficat decide să nu le trateze. Și tu poți decide să lasi petele de ficat asa cum sunt, fără a incerca sa le elimini. Dar, în cazul în care petele va ofera unele motive de îngrijorare, există mai multe metode de îndepărtare pe care le puteți folosi pentru îndepărtarea completă a stării pielii. Multe dintre ele pot lucra, de asemenea, într-o perioadă foarte scurtă de timp.

  Petele de ficat pot deveni rosii?

  Petele de ficat pot deveni rosii atunci când cresc mai mari decât dimensiunea normală. Ele au acest aspect radiant și culoarea roșie este în mare parte datorită apariției vaselor de sânge în starea pielii. Vasele de sange conferă pielii aceasta culoare. Acest tip de pete nu au nici un efect secundar negativ. Aceasta stare este complet benigna si s-ar putea sa decideti să le lasati netratate. Această formă de pete poate sa apara pe orice parte a corpului. De obicei, sunt mici în dimensiuni. Dar s-a observat ca pot sa apara în diferite dimensiuni. Cele mai multe dintre cazurile raportate de pete de ficat roșii au fost descoperite pe picioare, brațe și trunchi.

  Cauze posibile

  Unele cercetari au fost efectuate în modul în care aceste pete apar pe piele, dar puțin sau nimic nu a fost descoperită în ceea ce privește originea sa. În mai multe rânduri, ele apar doar în partea de sus a pielii, fără nici un motiv. Anumite indicații au arătat totuși că starea pielii poate veni ca urmare a unor leziuni hepatice.

  Ce ar trebui să faci

  Atunci când observați această afecțiune a pielii pe corpul, nu ar trebui să lasi lucrurile de la sine. Cu cat mai devreme raportați la spital, cu atât mai bine pentru tine. Starea pielii nu are nici un efect periculos pe cont propriu. Dar, aspectul său poate fi un indiciu al unei alte stări de sănătate complicate.

  Concluzie

  Manifestarea fizică a acestei condiții a pielii poate fi tratata la domiciliu, folosind azot lichid. Puteți obține azot lichid la farmacie și se aplică direct pe piele. Dupa o aplicare coerenta, puteți fi siguri ca îndepărteaza complet petele rosii de ficat. Azotul lichid va ajuta să înghețe alimentarea cu sânge și se îndepărtează astfel aceste pete iestetice.

 • Petele solare si cancerul de piele

  Exista o legatura intre petele solare si cancerul de piele? În timp ce petele solare nu dăunează sănătății în nici un fel, mai multe tipuri de cancer de piele incep de la o pata maro gasita undeva pe corpul tau.

  Petele solare si cancerul de piele

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  In primul rand: nu, ele nu sunt pistrui. În timp ce pistruii apar și dispar din când în când, petele de soare (cunoscute și sub numele de pete de ficat, pete solare și pete de vârstă) tind să rămână odată ce acestea apar. Aratand ca pete maro plate de piele, acestea apar, de obicei, pe părți ale pielii, care sunt supra-expuse la razele UV. Se întâmplă, ca urmare a reacției producătoare de melanina, melanocitele.

  Funcția lor include protejarea corpului tau de razele UV daunatoare. Odată ce corpul tau este supra-expus, melanocitele considera acest lucru o amenințare si crește producția de melanină pentru a rezista efectului razelor UV. În mod normal, are ca rezultat bronzul care se întinde uniform pe toata pielea. Cu toate acestea, uneori, pigmentarea suplimentara se adună într-o singură zonă. Acesta este modul în care apar petele de soare. Cea mai comună zonă pentru petele solare sunt frunte, nas, obraji și mâini. Culoarea petelor solare variaza de la maro la negru. Uneori, există și excepții, cum ar fi pete roșii sau albe.

  Petele solare si cancerul de piele

  În timp ce petele solare nu dăunează sănătății în nici un fel, mai multe tipuri de cancer de piele incep de la o pata maro gasita undeva pe corpul tau. Este ușor de confundat cu melanomul cu petele de varsta și vice-versa.

  Principala distincție între petele de soare și melanomul este următoarea:

  • Petele solare sunt rezultatul producției excesive de melanină. În timp ce producția de pigment este crescuta, numărul de melanocite rămâne același.
  • Melanomul este caracterizat prin cresterea necontrolata a melanocitelor, care se întâmplă atunci când razele UV deteriorareaza ADN-ului celulelor pielii.

  Așa că, în timp ce petele de soare nu au nici o legătură cu cancerul, acestea sunt un avertisment pentru a limita expunerea la soare. Dacă aveți multe pete de soare peste tot corpul, consulta medicul dermatolog. Aceasta va fi cea mai bună soluție.

  De ce sa elimini petele solare?

  Petele solare sunt de cele mai multe ori fara durere, dar pot înțepa sau provoca mancarimi, mai ales în cazul în care acestea se află sub lumina directă a soarelui. De asemenea, ele nu sunt întotdeauna netede în textura. Unii oameni sunt mai sensibili la lumina soarelui decât ceilalți și pot obține pete de soare chiar și după ce au fost expusi la o lumină solară pentru o perioadă scurtă de timp.

  Mai mult decât atât, atunci când petele apar pe fata, ele devin o cauză pentru problemele de insecuritate și de aspect pentru mulți oameni, având ca rezultat reducerea stimei de sine, stres emoțional și alte lucruri de care nimeni nu are nevoie în viața lor.

 • Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Iata cum sa folosesti iaurt pentru a trata petele de varsta.

  Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Ele sunt cauzate din diverse motive, dar unul dintre cele mai comune motive este expunerea la soare. Petele maro sunt, de asemenea, cunoscute sub numele pete negre, pete de vârstă, pete hepatice sau hiperpigmentare. Această problemă începe, de obicei, la vârstă mijlocie, prin urmare, petele poarta numele de pete de vârstă.

  Aceste pete pot sa apara pe fata, maini, umeri, brațe, și frunte și chiar și pe scalp la oamenii cu chelie. Oamenii au crezut că aceste pete maro sunt formate datorita unor probleme hepatice. Si, prin urmare, sunt numite pete de ficat. Ele nu au nici o legătură cu ficatul. Petele maro nu provoacă nici un pericol pentru persoane și din acest motiv nu necesită tratament. Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine, cum ar fi căi de atac pentru a trata acele pete maro.

  Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Dacă va intrebati cum să scapati de petele maro de pe piele in mod natural, atunci una dintre cele mai bune căi de atac la domiciliu este de a utiliza iaurt, care poate fi ușor și în condiții de siguranță pentru petele maro mai deschise de pe fata si pielea ta.

  • Ia doar cantitatea necesară de iaurt. Si se aplică la petele de varsta de pe fata si piele. Si se lasa sa se usuce pe piele timp de douăzeci de minute. Odată ce devine uscat, puteți să-l spălați cu apă rece.
  • Pentru rezultate mai bune, puteți aplica, de asemenea, iaurt pe petele maro de pe fata si pielea ta si lasa-l acolo peste noapte.
  • O altă opțiune pentru a trata pete maro natural și la domiciliu este de a prepara un amestec de iaurt, o linguriță de suc de lămâie proaspăt și două linguri de fulgi de ovăz la sol. Si se aplică pe petele maro și se lasa să reacționeze cu pielea timp de aproximativ 20 de minute. Apoi, puteți să-l clătiți cu apă rece. Puteți aplica acest amestec pe petele dvs. maro timp de două-trei luni în mod continuu pentru a obține rezultate pozitive.
 • Metode accesibile pentru a scapa de petele maro

  În afară de expunerea la soare, imbatranirea si genetica joaca un rol important in a decide susceptibilitatea la dezvoltarea de pete maro. Există mai multe căi de atac ieftine și ușor accesibile pentru a scapa de petele maro de pe piele.

  Metode accesibile pentru a scapa de petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Există un pigment în straturile superioare ale pielii numit melanina, care conferă pielii culoarea normală. Atunci când suntem expuși la lumină UV, accelerează producția de melanină în piele și această melanina protejează straturile profunde ale pielii de efectele negative ale razelor UV. Atunci când pielea este expusă la soare pentru un timp prelungit, melanina devine grupată în anumite zone ale pielii și are ca rezultat petele maro. În afară de expunerea la soare, imbatranirea si genetica joaca un rol important in a decide susceptibilitatea la dezvoltarea de pete maro.

  Există mai multe căi de atac ieftine și ușor accesibile pentru a scapa de petele maro de pe piele.

  Prevenirea petelor maro

  Din moment ce petele maro sunt o problemă majoră din punct de vedere cosmetic, există diferite tipuri de tratament disponibile pentru ele. Cu toate acestea, prevenind petele de soare este cea mai bună opțiune. Există mai multe produse de protectie solara disponibile pentru a proteja pielea în timp ce trebuie să mergi în soare. Aveți posibilitatea să utilizați o umbrelă atunci când mergeti în soare. Se spală fața și părțile expuse în apă rece, după ce te expui la soare. Acestea vă vor ajuta să mențineti aspectul tineresc al pielii și pentru a preveni petele maro. Există mai multe căi de atac care vor preveni și te vor scăpa de petele maro.

  Ulei de ricin

  Una dintre cele mai bune căi de atac pentru a trata petele maro este de a aplica ulei de ricin, folosind bile de bumbac pe petele maronii de pe piele. O puteți aplica pe piele, atât dimineața cat și noaptea și ai nevoie să masaj în zona pielii. Daca urmati acest remediu pentru câteva săptămâni, veți observa cu siguranță ca petele maro se estompeaza. Si pielea incepe să strălucească. Pentru a obține rezultate mai eficiente și mai rapide, puteți amesteca uleiul de ricin cu ulei de migdale sau ulei de vitamina E de nucă de cocos și se aplică acest amestec de ulei pe zonele întunecate peste noapte la fața locului și se spala a doua zi dimineața.

  Suc de lămâie

  Dacă va gânditi despre cum să scapati de petele maro de pe piele în mod eficient și în mod natural, atunci cel mai bun ingredient pentru a aplica pe petele maro este sucul de lămâie. Trebuie sa aplici suc proaspat de lamaie pe zona afectată. Si se lasă să reacționeze pe petele maronii timp de aproximativ o jumătate de oră. După 30 de minute, vă puteți clatiti sucul de lamaie cu apa rece. Se repetă acest lucru de două ori pe zi, pentru rezultate mai bune.

 • Metode ieftine pentru a trata petele maro

  Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine pentru a trata petele maro.

  Metode ieftine pentru a trata petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Ele sunt cauzate din diverse motive, dar unul dintre cele mai comune motive este expunerea la soare. Petele maro sunt, de asemenea, cunoscute sub numele pete negre, pete de vârstă, pete hepatice sau hiperpigmentare. Această problemă începe, de obicei, la vârstă mijlocie, prin urmare, petele poarta numele de pete de vârstă.

  Aceste pete pot sa apara pe fata, maini, umeri, brațe, și frunte și chiar și pe scalp la oamenii cu chelie. Oamenii au crezut că aceste pete maro sunt formate datorita unor probleme hepatice. Si, prin urmare, sunt numite pete de ficat. Ele nu au nici o legătură cu ficatul. Petele maro nu provoacă nici un pericol pentru persoane și din acest motiv nu necesită tratament. Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine pentru a trata petele maro.

  Metode ieftine pentru a trata petele maro

  Suc de hrean

  Una dintre cele mai bune remedii pentru a scăpa de petele maro pe piele este de a aplica sucul de hrean. Trebuie sa aplici suc de hrean pe zonele afectate ale pielii timp de aproximativ zece minute și apoi spălați. Trebuie sa faceti acest lucru timp de două ori pe zi, pentru a obține rezultate eficiente și mai rapide.

  Lapte acru, smântână și miere

  Vă puteți pregăti o masca de fata sau prin a realiza un amestec de lapte acru pur, smântână și miere. Acesta este un cadru natural de culoare închisă pentru îndepărtarea petelor maro. Si aveți nevoie pentru a aplica acest amestec pe față, gât și mâini și picioare în cazul în care petele maro sunt predominante. Ai nevoie sa le lasi pe piele timp de aproximativ 30 până la 40 de minute și apoi sa spălați. Se repetă acest proces de cel puțin o dată pe zi, pentru a obține o piele neteda si fara pete maro.

  Capșuni

  Zdrobeste căpșuni și caise decojite împreună într-un blender și fa o pastă omogenă. Acum, aplicați această pastă pe petele maro închis pe față și lăsați-l să se usuce în mod natural. Spălați-l când se usucă, cu apă rece. Se repetă procesul de cel puțin patru până la cinci ori într-o săptămână pentru a face petele maro sa se estompeze.

 • Cai de atac eficiente pentru a scapa de petele maro

  Petele maro care apar pe corp sunt inofensive și nu necesită nici o îngrijire medicală. Puteți utiliza diverse cai de atac eficiente pentru a scapa de petele maro pe piele.

  Cai de atac eficiente pentru a scapa de petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Ele sunt cauzate din diverse motive, dar unul dintre cele mai comune motive este expunerea la soare. Petele maro sunt, de asemenea, cunoscute sub numele pete negre, pete de vârstă, pete hepatice sau hiperpigmentare. Această problemă începe, de obicei, la vârstă mijlocie, prin urmare, petele poarta numele de pete de vârstă. Aceste pete pot sa apara pe fata, maini, umeri, brațe, și frunte și chiar și pe scalp la oamenii cu chelie. Oamenii au crezut că aceste pete maro sunt formate datorita unor probleme hepatice și, prin urmare, sunt numite pete de ficat. Ele nu au nici o legătură cu ficatul. Petele maro nu provoacă nici un pericol pentru persoane și din acest motiv nu necesită tratament. Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine pentru a trata petele maro.

  Este necesar să se vedea un doctor?

  Petele maro care apar pe corp sunt inofensive și nu necesită nici o îngrijire medicală. Puteți utiliza diverse cai de atac eficiente pentru a scapa de petele maro pe piele. Dacă aveți impresia că petele maronii devin mai închise sau si-au schimbat aspectul este mai bine pentru a vedea un medic și de a obține starea evaluată. Asta pentru ca, unele modificări pot fi semne de melanom.

  Cai de atac eficiente pentru a scapa de petele maro

  Muștar galben

  Se amestecă semințe de muștar galben cu lapte și se transforma într-o pastă netedă. Aplicați această pastă imediat pe zonele afectate de pe piele. Lăsați-o să stea pe petele maro timp de aproximativ 20 până la 25 de minute și apoi trebuie să le spălați cu apă rece. Se repetă acest proces o dată pe zi, timp de două până la trei săptămâni pentru a vedea rezultate vizibile.

  Tomate și suc de lamaie

  Se amestecă două până la trei lingurițe de suc de lămâie în sucul de roșii și se aplica peste tot pe piele. Lăsați să se usuce în mod natural și apoi vă puteți spăla pielea cu apă rece. Se repetă acest lucru zi de zi, pentru a reduce petele maronii de pe piele în timp de o saptamana.

  Papaya

  Frec interiorul unei jumatati de papaya pe zona afectată a pielii ceva timp si lasa acest suc pe piele timp de aproximativ 15 minute. Puteți să-l spălați o dată ce devine uscat. Acest lucru va ajuta la reducerea petelor maro închise de pe piele în mod eficient.

  Pătrunjel și turmeric

  Piseaza patrunjel proaspat, si amesteca cu cantități egale de pulbere și suc de lămâie și curcuma. Aplica acest amestec pe petele întunecate. Se lasă să se usuce înainte de spălarea cu apă rece. Acest lucru este foarte eficient pentru petele întunecate.

 • Indepartarea medicala a petelor solare

  Când aveți de a face cu pete de soare incredibil de persistente, nu este nevoie de disperare. Dermatologia experta vă poate da o mână, oferind o gamă largă de tratamente, îndreptate catre nivelul pielii deteriorate. Afla mai multe despre indepartarea medicala a petelor solare.

  Indepartarea medicala a petelor solare

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  In primul rand: nu, ele nu sunt pistrui. În timp ce pistruii apar și dispar din când în când, petele de soare (cunoscute și sub numele de pete de ficat, pete solare și pete de vârstă) tind să rămână odată ce acestea apar. Aratand ca pete maro plate de piele, acestea apar, de obicei, pe părți ale pielii, care sunt supra-expuse la razele UV. Se întâmplă, ca urmare a reacției producătoare de melanina, melanocitele. Funcția lor include protejarea corpului tau de razele UV daunatoare.

  Odată ce corpul tau este supra-expus, melanocitele considera acest lucru o amenințare si crește producția de melanină pentru a rezista efectului razelor UV. În mod normal, are ca rezultat bronzul care se întinde uniform pe toata pielea. Cu toate acestea, uneori, pigmentarea suplimentara se adună într-o singură zonă. Acesta este modul în care apar petele de soare. Cea mai comună zonă pentru petele solare sunt frunte, nas, obraji și mâini. Culoarea petelor solare variaza de la maro la negru. Uneori, există și excepții, cum ar fi pete roșii sau albe.

  Când aveți de a face cu pete de soare incredibil de persistente, nu este nevoie de disperare. Dermatologia experta vă poate da o mână, oferind o gamă largă de tratamente, îndreptate catre nivelul pielii deteriorate. Ele nu numai că vor elimina petele solare de pe față, dar vor îmbunătăți în general aspectul și starea pielii tale, făcându-va sa pareti tineri, mai curati si mai stralucitori. Cu toate acestea, trebuie să  tii minte: fiecare tip de procedură are propriile sale argumente pro și contra. Nu uitați să consultati medicul dermatolog înainte de a lua o decizie în favoarea unui anumit tratament. Aceasta va ajuta să se reducă la minimum riscurile și va lua în considerare toate beneficiile.

  Indepartarea medicala a petelor solare

  • Tratament cu laser

  Lasere sunt foarte populare în dermatologie și sunt, de obicei, una dintre cele mai comune instrumente pentru îndepărtarea petelor de soare de pe fata. De exemplu, PicoScure este una dintre cele mai recente modele, aprobate de FDA si considerate a fi extrem de eficiente. Conceptul de procedură este următoarea: straturile de celule moarte ale pielii sunt vaporizate prin fascicule luminoase puternice și precise. De obicei este o procedură rapidă, care este foarte buna pentru piele.

  • Microdermoabraziune

  Această tehnică se bazează pe o exfolierea de celule de piele moarta si aspiratia prin nisip din aluminiu, cristalele de sare și instrumente abrazive (un diamant sau daca doriți o perie de sârmă). Aceasta procedura este foarte eficientă, dar lasă o mică rană într-un loc al unei pete solare, care este înlocuita cu o piele netedă după vindecare.

  • Peeling chimic

  O soluție chimică este aplicată pe fața, exfoliaza și desprinde stratul superior al pielii pentru a descoperi stratul nou, pielea sanatoasa. Cu toate că, aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de petele solare, nu este recomandat pentru persoanele cu pielea sensibilă, datorită rezistenței chimice. De asemenea, este comun pentru pielea ta să rămână roșie pentru câteva zile.

 • Cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele

  Există o mulțime de probleme ale pielii de care oamenii isi fac griji, dar de ceea ce devin de obicei preocupați sunt petele de soare. Deci cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele repede si eficient?

  Cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  O mulțime de adulți invidieaza pielea bebelușilor, deoarece pielea lor este de obicei moale și netedă. Pe măsură ce oamenii cresc, ei devin expusi la o varietate de factori care pot face pielea mai dura. Există o mulțime de probleme ale pielii de care oamenii isi fac griji, dar de ceea ce devin de obicei preocupați sunt petele de soare.

  Deci cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele repede si eficient?

  De la nume în sine, este destul de evident că acest lucru vine de la expunerea la soare. Acest lucru se datorează faptului că pielea produce o mare cantitate de melanocite. Acest lucru poate creste cantitatea de melanină găsită pe piele. Ca rezultat, pielea devine mai inchisa, dar nu în general, ci în locuri. Vă amintiți că petele solare pot fi, de asemenea, cunoscute sub numele de pete de varsta, deoarece oamenii tind să le dobandeasca  mai mult pe măsură ce îmbătrânesc.

  Ați observat că aveți mai multe pete de soare acum decât înainte? Este foarte probabil ca aceasta se datoreaza faptului ca a fi expus la soare ar putea fi, de asemenea, din cauza altor factori. În loc de a a avea reflecție asupra a ceea ce a cauzat petele de soare, nu uitați că există diferite moduri prin care poti scapa de petele tale de soare. Vreti să știti cum puteti face asta? Iată câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le faci:

  1. Lămâie

  Este posibil să știi deja ca lamaia este buna pentru piele. Lamaia contine vitamina C si alte elemente nutritive. In general, aceasta poate ajuta, de asemenea, pentru a lumina petele intunecate, astfel încât acestea pot fi reduse, iar pielea va reveni la culoarea sa normală.

  • Se stoarce jumătate din lămâie.
  • Se pune sucul direct pe petele solare.
  • Lăsați să acționeze pe piele timp de aproximativ 10 - 15 minute.
  • Faceți acest lucru în fiecare zi, până când petele solare încep să se estompeze.
  1. Ceai verde

  Ceaiul verde a început să devină populare in ultima vreme. În afară de faptul că oameniiapreciaza gustul acestui ceai, se pare că are, de asemenea, o mulțime de beneficii. Ceaiul verde are o mulțime de antioxidanți care pot ajuta să se indeparteze toxinele care pot fi găsite pe piele.

  • Se pune punga de ceai in o cana de apa fierbinte.
  • Las-o acolo timp de aproximativ două minute.
  • Se pune ceaiul pe o minge de bumbac.
  • Se pune mingea de bumbac direct pe petele solare.
  • Faceți acest lucru în fiecare zi, până când petele solare încep să dispară.
 • Modalitati de a reduce petele de soare

  Există o mulțime de probleme ale pielii de care oamenii isi fac griji, dar de ceea ce devin de obicei preocupați sunt petele de soare. Iată modalitati de a reduce petele de soare.

  Modalitati de a reduce petele de soare

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  O mulțime de adulți invidieaza pielea bebelușilor, deoarece pielea lor este de obicei moale și netedă. Pe măsură ce oamenii cresc, ei devin expusi la o varietate de factori care pot face pielea mai dura. Există o mulțime de probleme ale pielii de care oamenii isi fac griji, dar de ceea ce devin de obicei preocupați sunt petele de soare. Deci cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele repede si eficient?

  De la nume în sine, este destul de evident că acest lucru vine de la expunerea la soare. Acest lucru se datorează faptului că pielea produce o mare cantitate de melanocite. Acest lucru poate creste cantitatea de melanină găsită pe piele. Ca rezultat, pielea devine mai inchisa, dar nu în general, ci în locuri. Vă amintiți că petele solare pot fi, de asemenea, cunoscute sub numele de pete de varsta, deoarece oamenii tind să le dobandeasca  mai mult pe măsură ce îmbătrânesc.

  Ați observat că aveți mai multe pete de soare acum decât înainte? Este foarte probabil ca aceasta se datoreaza faptului ca a fi expus la soare ar putea fi, de asemenea, din cauza altor factori. În loc de a a avea reflecție asupra a ceea ce a cauzat petele de soare, nu uitați că există diferite moduri prin care poti scapa de petele tale de soare. Vreti să știti cum puteti face asta?

  Iată modalitati de a reduce petele de soare:

  1. Ulei de ricin

  O mulțime de oameni sunt conștienți de faptul că uleiul de ricin este cunoscut a fi un remediu bun care poate fi folosit pentru lucruri diferite. De la probleme de stomac la diverse probleme ale pielii, nu mai este o surpriză faptul că uleiul de ricin poate fi folosit pentru a scapa de petele de la soare, de asemenea. Trebuie să știi că uleiul de ricin poate vindeca petele de soare în timp util.

  • Se pune puțin ulei de ricin pe mingea de bumbac.
  • Se pune mingea de bumbac direct pe petele solare.
  • Se lasa sa actioneze uleiul de ricin pe fata timp de 3 - 4 ore.
  • Se va spăla cu apă rece.
  • Fa acest lucru de doua ori pe zi. Vi se recomanda sa faceti acest lucru o dată dimineața și o dată seara.
  1. Oțet de mere

  În momentul în care vezi oțet de mere aici, este foarte probabil că nu mai esti surprins de faptul că acesta face parte din lista. Va amintesc că oțetul de cidru de mere are o mulțime de proprietăți bune, care te pot ajuta sa scapi de diverse probleme ale pielii. Petele maro se vor usca și se vor estompa în cele din urmă, utilizand oțet de mere.

  • Se pune o lingura de otet de mere si o cantitate egală de apă.
  • Se pune amestecul pe petele de soare și se lasa timp de aproximativ 2 ore.
  • Se clătește cu apă caldă.
  • Fa acest lucru o dată în fiecare zi. Nu aplica prea mult deoarece acest lucru poate irita pielea.
 • De ce apar brusc petele de soare?

  De ce apar brusc petele de soare? Mulți oameni observa că petele solare par să vină de nicăieri, și apar dintr-o dată, fără avertisment.

  De ce apar brusc petele de soare?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Ce sunt petele solare?

  Petele solare, de asemenea cunoscute sub numele de pete de vârstă, pete de ficat, sau lentigenes solare, sunt pete pe piele, cu margini definite, care sunt de obicei asociate cu inaintarea in varsta. În realitate, cu toate acestea, neajunsurile sunt mai mult de o reflectare a efectelor nocive ale soarelui cumulate de ani de expunere.

  Care sunt cauzele petelor solare?

  Petele solare sunt cauzate de o creștere a melanocitelor, care se află pe straturile superioare ale pielii. Melanocitele sunt celule care produc pigmentul de melanina, care este responsabil pentru culoarea pielii umane. Producția de melanină este un mecanism care este proiectat pentru a proteja pielea de expunerea la UV, și este un răspuns la daunele soare. Prezența petelor solare este dovada ca organismul recunoaste ca acesta este supraexpus la soare.

  De ce apar brusc petele de soare?

  Mulți oameni observa că petele solare par să vină de nicăieri, și apar dintr-o dată, fără avertisment. Petele solare sunt dovezi ale efectelor nocive ale soarelui și există doi factori ale apariției petelor de solare. Primul este anii de expunere totală la soare, al doilea este încetinirea capacității de a regenera daunele. Acești doi factori produc petele de la soare, adesea concentrate într-o zonă a pielii, care este expusa în mod tipic pe fata sau brațe. În timp ce este o observație comună ca petele de varsta par să apară rapid și dintr-o dată, în realitate, s-a demonstrat ca apar dupa ani de expunere la soare, acumulata și cu încetinirea capacității de recupere a pielii de la daunele solare. Odată ce petele solare sunt destul de numeroase sau definite suficient, oamenii pot deveni mai conștienti de sine, crezand ca au aparut dintr-o dată.

  Petele de varsta dispar cu timpul?

  Petele solare se aseamănă adesea pistruii în aparență. Dar spre deosebire de pistrui, petele solare nu vor dispărea în timpul iernii, și sunt semi-permanente. Vestea bună e că cele mai multe pete solare pot fi tratate cu tratamente OTC. In general, tratamentele inhibă producția de melanină, sau înălbitori direct pe piele. Atunci când se tratează petele solare, este foarte important să utilizați protecție solară cu cât mai multe ingredientele folosite pentru tratarea petelor solare, care amplifică efectul expunerii la soare. Protecția solară este, prin urmare, o necesitate.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 218

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22