Telefon: 0751 818 071 / 0724 691 761 Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei

remedii naturale

 • Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Iata cum sa folosesti iaurt pentru a trata petele de varsta.

  Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Ele sunt cauzate din diverse motive, dar unul dintre cele mai comune motive este expunerea la soare. Petele maro sunt, de asemenea, cunoscute sub numele pete negre, pete de vârstă, pete hepatice sau hiperpigmentare. Această problemă începe, de obicei, la vârstă mijlocie, prin urmare, petele poarta numele de pete de vârstă.

  Aceste pete pot sa apara pe fata, maini, umeri, brațe, și frunte și chiar și pe scalp la oamenii cu chelie. Oamenii au crezut că aceste pete maro sunt formate datorita unor probleme hepatice. Si, prin urmare, sunt numite pete de ficat. Ele nu au nici o legătură cu ficatul. Petele maro nu provoacă nici un pericol pentru persoane și din acest motiv nu necesită tratament. Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine, cum ar fi căi de atac pentru a trata acele pete maro.

  Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Dacă va intrebati cum să scapati de petele maro de pe piele in mod natural, atunci una dintre cele mai bune căi de atac la domiciliu este de a utiliza iaurt, care poate fi ușor și în condiții de siguranță pentru petele maro mai deschise de pe fata si pielea ta.

  • Ia doar cantitatea necesară de iaurt. Si se aplică la petele de varsta de pe fata si piele. Si se lasa sa se usuce pe piele timp de douăzeci de minute. Odată ce devine uscat, puteți să-l spălați cu apă rece.
  • Pentru rezultate mai bune, puteți aplica, de asemenea, iaurt pe petele maro de pe fata si pielea ta si lasa-l acolo peste noapte.
  • O altă opțiune pentru a trata pete maro natural și la domiciliu este de a prepara un amestec de iaurt, o linguriță de suc de lămâie proaspăt și două linguri de fulgi de ovăz la sol. Si se aplică pe petele maro și se lasa să reacționeze cu pielea timp de aproximativ 20 de minute. Apoi, puteți să-l clătiți cu apă rece. Puteți aplica acest amestec pe petele dvs. maro timp de două-trei luni în mod continuu pentru a obține rezultate pozitive.
 • Metode accesibile pentru a scapa de petele maro

  În afară de expunerea la soare, imbatranirea si genetica joaca un rol important in a decide susceptibilitatea la dezvoltarea de pete maro. Există mai multe căi de atac ieftine și ușor accesibile pentru a scapa de petele maro de pe piele.

  Metode accesibile pentru a scapa de petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Există un pigment în straturile superioare ale pielii numit melanina, care conferă pielii culoarea normală. Atunci când suntem expuși la lumină UV, accelerează producția de melanină în piele și această melanina protejează straturile profunde ale pielii de efectele negative ale razelor UV. Atunci când pielea este expusă la soare pentru un timp prelungit, melanina devine grupată în anumite zone ale pielii și are ca rezultat petele maro. În afară de expunerea la soare, imbatranirea si genetica joaca un rol important in a decide susceptibilitatea la dezvoltarea de pete maro.

  Există mai multe căi de atac ieftine și ușor accesibile pentru a scapa de petele maro de pe piele.

  Prevenirea petelor maro

  Din moment ce petele maro sunt o problemă majoră din punct de vedere cosmetic, există diferite tipuri de tratament disponibile pentru ele. Cu toate acestea, prevenind petele de soare este cea mai bună opțiune. Există mai multe produse de protectie solara disponibile pentru a proteja pielea în timp ce trebuie să mergi în soare. Aveți posibilitatea să utilizați o umbrelă atunci când mergeti în soare. Se spală fața și părțile expuse în apă rece, după ce te expui la soare. Acestea vă vor ajuta să mențineti aspectul tineresc al pielii și pentru a preveni petele maro. Există mai multe căi de atac care vor preveni și te vor scăpa de petele maro.

  Ulei de ricin

  Una dintre cele mai bune căi de atac pentru a trata petele maro este de a aplica ulei de ricin, folosind bile de bumbac pe petele maronii de pe piele. O puteți aplica pe piele, atât dimineața cat și noaptea și ai nevoie să masaj în zona pielii. Daca urmati acest remediu pentru câteva săptămâni, veți observa cu siguranță ca petele maro se estompeaza. Si pielea incepe să strălucească. Pentru a obține rezultate mai eficiente și mai rapide, puteți amesteca uleiul de ricin cu ulei de migdale sau ulei de vitamina E de nucă de cocos și se aplică acest amestec de ulei pe zonele întunecate peste noapte la fața locului și se spala a doua zi dimineața.

  Suc de lămâie

  Dacă va gânditi despre cum să scapati de petele maro de pe piele în mod eficient și în mod natural, atunci cel mai bun ingredient pentru a aplica pe petele maro este sucul de lămâie. Trebuie sa aplici suc proaspat de lamaie pe zona afectată. Si se lasă să reacționeze pe petele maronii timp de aproximativ o jumătate de oră. După 30 de minute, vă puteți clatiti sucul de lamaie cu apa rece. Se repetă acest lucru de două ori pe zi, pentru rezultate mai bune.

 • Ingrediente naturale care estompeaza petele maro

  În timp ce există multe creme contra decolorare și loțiuni, multe vor conține substanțe chimice care pot ajuta la îmbunătățirea și iluminarea petelor cu utilizarea regulată. Prefera remediile mai naturale, care se pot face la domiciliu, folosind ingrediente naturale care estompeaza petele maro.

  Ingrediente naturale care estompeaza petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă, petele hepatice sau lentigo solare sunt pete gri, maro sau negru ovale, plate, ce de obicei apar pe partea din spate a mâinilor, vârfurile picioarelor, fața, umeri, partea superioara a spatelui sau a bratelor. Ele variază în mărime de la dimensiunea pistruilor la mai mult de o jumătate de inch peste și poate apărea ca o singura pata sau într-un cluster grupat. Cu toate ca acestea apar, de obicei, in varsta de peste 40 de ani, ele pot apărea atunci când sunteti mai tineri.În timp ce există multe creme contra decolorare și loțiuni, multe vor conține substanțe chimice care pot ajuta la îmbunătățirea și iluminarea petelor cu utilizarea regulată.

  Prefera remediile mai naturale, care se pot face la domiciliu, folosind ingrediente naturale care estompeaza petele maro.

  Ulei de ricin

  Aplica-l pe petele de vârstă o dată dimineața și o dată seara. Se repetă pentru o lună și ar trebui să vedeți îmbunătățiri.

  Suc de lămâie

  Una dintre cele mai populare și utilizate remedii pentru deschiderea culorii, deoarece are o proprietate naturala de albire a pielii sau părului, estea cea cu acid citric. Tamponați suc proaspat de lamaie pe pete și lasati sa se usuce. Clatiti după 30 de minute sau lăsați pe timpul nopții. Asigurați-vă că este îndepărtată în timpul zilei, din moment ce lamaia face pielea sensibila la soarea și ar putea provoca pielea pentru a deveni iritata.

  Ceapa

  Se freaca o ceapa sau suc de ceapa direct pe pete de două ori pe zi. Vitamina C functioneaza ca iluminator al pielii și fac petele de vârstă sa dispara. Puteți amesteca sucul cu suc de lămâie sau oțet de mere pentru un plus, dacă doriți.

  Aloe vera

  Aplica suc de aloe vera, gel sau direct de la planta pe zona afectata și freacă. Cel mai pur tip de aloe vera este si cel mai bun. Se aplică de două ori pe zi și se lasa timp de aproximativ o oră, apoi se clătește.

  Oțet de mere

  Cu o minge de bumbac se aplică oțet direct pe pete, de două ori pe zi și se lasă să se usuce. O altă opțiune este de a folosi o linguriță de suc de portocale proaspat amestecat cu 2 lingurite de otet si se aplica de doua ori pe zi. Acesta poate fi lăsat pe pete pe timp de noapte.

  Pepene

  Se freaca coaja unui pepene verde pe pete si se lasă timp de 15 minute, apoi se clateste. Pepenii au proprietăți de deschidere a culorii pielii.

 • Sase ingrediente naturale care estompeaza petele de varsta

  În timp ce există multe creme contra decolorare și loțiuni, multe vor conține substanțe chimice care pot ajuta la îmbunătățirea și iluminarea petelor cu utilizarea regulată. Prefera remediile mai naturale, care se pot face la domiciliu, folosind ingrediente naturale care estompeaza petele de varsta.

  Sase ingrediente naturale care estompeaza petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă, petele hepatice sau lentigo solare sunt pete gri, maro sau negru ovale, plate, ce de obicei apar pe partea din spate a mâinilor, vârfurile picioarelor, fața, umeri, partea superioara a spatelui sau a bratelor. Ele variază în mărime de la dimensiunea pistruilor la mai mult de o jumătate de inch peste și poate apărea ca o singura pata sau într-un cluster grupat. Cu toate ca acestea apar, de obicei, in varsta de peste 40 de ani, ele pot apărea atunci când sunteti mai tineri.

  În timp ce există multe creme contra decolorare și loțiuni, multe vor conține substanțe chimice care pot ajuta la îmbunătățirea și iluminarea petelor cu utilizarea regulată.

  Prefera remediile mai naturale, care se pot face la domiciliu, folosind ingrediente naturale care estompeaza petele de varsta.

  Păpădie

  Se freaca sucul sau seva dintr-o rădăcină de păpădie pe petele de vârsta de două până la trei ori pe zi.

  Şofran

  Cu o istorie de abilități deschidere a culorii pielii, se amesteca șofran cu lemn de santal sau apa de trandafiri și se aplică de două ori pe zi. Se lasă timp de 20 de minute și se clătește.

  Curcumă

  Bine cunoscuta pentru albirea pielii, se amestecă pudra de turmeric, cu un pic de lapte, lemn de santal sau frunze de curry la o pastă și se aplică direct pe petele intunecate. Se lasa amestecul pe pete timp de 30 de minute și se clătește. Acest lucru se aplică de două ori pe zi, pentru un beneficiu maxim.

  Lămâie

  Lămâile ofera un alt remediu ieftin pentru a scapa de petele de ficat. Se pare că acidul citric din fructe ajută să se estompeze petele. Unii oameni spun că acest remediu este foarte eficient. Ideea este de a aplica sucul de lamaie pur de cel puțin două ori pe zi. Am citit alte rapoarte care spun spun că lamaia nu a fost eficienta. Cu toate acestea, să fii conștient de faptul că de lamaia are, de asemenea, un astringent, sau un efect de uscare a pielii.

  Suc de castravete

  Un alt ingredient cu beneficii de albire naturale este castravetele. Se poate aplica sucul sau pasati niște castravete într-o pastă și se aplică pe petele întunecate. Sucul se lasă să se usuce și apoi se clătește. Se aplică pulpa și se lasă timp de 20 de minute înainte de clătire. Se aplică oricare dintre aceste două metode de 2 ori pe zi.

  Ulei de masline

  Este ceva acest ulei versatil, nu poate face? Aplica acest ulei direct pe petele de vârstă și pentru a permite absorbția în piele. Fa acest lucru de două ori pe zi.

 • Remedii pentru tratarea petelor de ficat

  Există mai multe remedii pentru tratarea petelor de ficat. Aceste căi de atac sunt naturale și sigure de utilizat.

  Remedii pentru tratarea petelor de ficat

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de ficat se referă la pigmentarea pielii sau pete de pigmentare. În mod normal, aceste pete apar după vârsta de 40 de ani, dar, uneori, chiar și la adulții tineri. Ele pot fi, de asemenea, cunoscute sub numele de pete de vârstă, pete de la soare, lentigo senilis sau solar lentigo. Petele de ficat, în general, nu necesită nici un tratament. Cu toate acestea, o serie de remedii pentru pete de ficat sunt considerate a fi extrem de benefice în tratamentul natural al petelor de ficat.

  Tratamentul medical al petelor hepatice, de exemplu tratamentul cu laser sau crioterapie, de asemenea, ajută la eliminarea petelor de ficat. Dar acestea sunt mai riscante decât tratamentele pentru casa simple și sigure. Petele de ficat sunt inofensive și nu sunt legate de orice boală hepatică. De aceea, termenul " pete de ficat "este uneori descrisa ca un termen care induce în eroare.

  Există mai multe remedii pentru tratarea petelor de ficat. Aceste căi de atac sunt naturale și sigure de utilizat. Ele includ:

  Prin aplicarea de suc proaspat de lamaie pe zona afectata timp de aproximativ o jumătate de oră este una dintre cele mai simple remedii naturale de origine pentru petele de ficat. Utilizeaza acest remediu timp de aproximativ două luni pentru a vindeca petele de ficat inestetice.

  Foloseste suc de aloe vera pe zona afectată. Este unul dintre cele mai populare remedii naturale pentru petele de ficat. Urmați acest remediu natural zi de zi, timp de aproximativ 1-2 luni pentru a obține încurajarea efectului de domino. Aplica un amestec de patru linguri de lapte bătut și două lingurițe de suc de rosii. Este unul dintre cele mai de succes remedii naturale pentru petele de ficat de pe fata. Aplica amestecul timp de aproximativ treizeci de minute și în cele din urmă se spală . Acest lucru ar trebui să fie repetat zi de zi.

  Sucul de usturoi frecat pe zona afectata este un alt remediu eficient natural pentru petele de ficat.

  Un amestec de suc de ceapa rosie si otet de mere este sugerat ca un remediu natural pentru petele de ficat. Pentru aceasta, se adaugă ingredientele în părți egale și se aplică în mod frecvent amestecul rezultat timp de cel puțin o jumătate de oră pentru a vindeca aceste pete la domiciliu.

  Cel mai simplu remediu este acela de a evita deteriorarea soarelui și arsuri solare cât mai mult posibil. De asemenea, formează un obicei din a lua o mulțime de apă în fiecare zi, stai departe de alimente grase si uleioase non nutritive și reduce consumul de ceai, cafea, alcool și alte astfel de băuturi puternice.

 • Evita agravarea petelor de varsta existente

  Protejeaza pielea de la daune suplimentare și agravarea petelor de varsta existente prin utilizarea cremelor de protecție solară în fiecare zi, chiar și în timpul iernii.

  Evita agravarea petelor de varsta existente

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Pe masura ce imbatranim, pielea noastra este supusa la tot mai multe daune de la soare. Pielea noastra are ceea ce se numește "melanina", care absoarbe lumina solară și ajută la protejarea în mod natural a pielii la razele UV. Cu toate acestea, pe masura ce imbatranim, capacitatea naturala a pielii noastre de a se proteja de razele UV de la soare incepe sa se deterioreze, și ca rezultat, vom vedea dezvoltarea de pete de vârstă.

  Evita agravarea petelor de varsta existente

  Aplica zilnic protectie solara

  Protejeaza pielea de la daune suplimentare și agravarea petelor de varsta existente prin utilizarea cremelor de protecție solară în fiecare zi, chiar și în timpul iernii (deși este extrem de important să ne amintim pentru a obtine suficienta vitamina D). Nu veți vedea rezultatele de la un tratament pentru petele de vârstă în cazul în care nu protejează pielea de razele UV in fiecare zi. Soarele, paturile de bronzat produc raze UV. Utilizați o protecție solară, care oferă un SPF de protecție 30 sau mai mare și cu spectru larg (UVA / UVB). Oxidul de zinc este un ingredient natural, deși există unele produsele de protectie solara europene care functioneaza la fel de bine ca și SPF 100, ideal pentru lunile de vară însorite.

  Suc proaspat de lamaie sau ulei de lamaie

  Acidul citric din lămâi face ca acest fruct sa fie unul dintre cele mai puternice remedii naturale de deschidere a culorii pielii. Foloseste sucul de lamaie. Freaca-l pe piele în cazul în care petele de vârstă si-au facut aparitia. Acest remediu va dura de la 6 la 8 săptămâni înainte de a începe să vedeți petele ca se estompeaza. Sucul de lamaie va elimina în condiții de siguranță stratul superior al pielii și va ajuta pentru a ușura petele. Cu toate acestea, din moment ce sucul de lamaie creste sensibilitatea pielii la soare, asigurați-vă pentru a spăla sucul și utilizați protecție solară înainte de a merge afară.

  Puteți utiliza, de asemenea, ulei de lămâie, în loc de suc de lamaie. Care are de asemenea proprietăți excelente de albire. Se combină două sau trei picături cu un ulei, cum ar fi migdale. Iar apoi aplicați amestecul pe petele de vârstă de două ori pe zi.

  Otet de mere

  Au existat rezultate excelente ale oțetului de cidru de mere cu petele de vârstă. Este una dintre cele mai bune remedii pentru a le încerca. Acidul ridicat și conținutul de sulf din oțetul de cidru de mere, il face un excelent exfoliant pentru piele. Tamponați oțetul de cidru de mere pe petele de vârstă în fiecare noapte înainte de a merge la culcare. Lasa-l peste noapte. Se repetă acest lucru timp de 3-4 săptămâni și ar trebui să vedeți petele de vârstă mai deschise. În cazul în care înțeapă prea mult, puteți dilua cu apă, miere brută sau suc de lămâie. Luând oțet de mere pe plan intern și extern, de asemenea poate ajuta să estompeze petele mai repede.

 • Cauzele petelor maronii de pe tot corpul

  Există mai multe motive pentru care petele maro apar dintr-o dată pe corpul tau. Afla cauzele petelor maronii de pe tot corpul, citind acest articol.

  Cauzele petelor maronii de pe tot corpul

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  O mulțime de remedii sunt disponibile pentru petele maro. Cu toate acestea, înainte de a aplica oricare dintre cure cunoscute, este extrem de important pentru tine să știi ca petele maro cauzeaza, tratament și metode de eliminare.

  Cauzele petelor maronii de pe tot corpul

  Există mai multe motive pentru care petele maro apar dintr-o dată pe corpul tau. Unele dintre cauzele pentru petele maro pe piele includ:

  • Expunerea excesivă și prelungită la lumina soarelui are ca rezultat producția de melanina in zone ale corpului expuse, ce formeaza pete plate și leziuni nedureroase. Cele mai multe pete întunecate și maro apar pe gat si pe fata, deoarece acestea sunt mai expuse la lumina soarelui.
  • Procesul natural de imbatranire.
  • Pete intunecate sau pete de ficat, pot fi, de asemenea, un rezultat al leziunilor mici rămase după ras ce consta pe o anumită zonă, cum ar fi axile, bărbie și zona de mustață.
  • Pistrui
  • Deficiențe fiziologice

  Remedii naturale pentru indepartarea petelor maro

  Înainte de a lua orice tratament pentru petelr maro sau pași pentru a îndepărta petele intunecate, consultati medicul dermatolog mai întâi să vă sfatuiasca cu privire la gestionarea corespunzătoare a zonelor maro. În cazul în care un dermatolog nu este disponibil, puteți încerca să aplicați aceste tratamente simple acasă. Ele s-au dovedit sigure și eficiente și cele mai multe dintre ele nu cauzează la fel de mult ca și cremele de albire comerciale. Următoarele sunt căi de atac simple, pe care le puteți aplica:

  Ele s-au dovedit sigure și eficiente și cele mai multe dintre ele nu cauzează la fel de mult efecte secundare ca și cremele de albire comerciale.

  Următoarele sunt remedii naturale pe care le puteți aplica:

  • Se ia o bucată de usturoi și se taie în două. Ciupiți usturoiul pentru a permite sucului să se prelinga și freacă ușor sucul în zona întunecată. Usturoiul are componente anti-inflamatorii și de albire cunoscute pentru a lumina zonele intunecate si maro.
  • Se amestecă o pastă de tomate și suc proaspăt de lime. Se aplica soluția pe piele și se lasa timp de 15 până la 20 de minute. Aplica pasta de două ori în fiecare zi, până când petele se lumineaza.
  • A se evita cremele de ras și loțiunile pe baza de alcool din moment ce acest lucru cauzează întunecarea micilor abraziuni, care apar în mod inevitabil, în timpul bărbieritului. Prefer creme mai mult decat loțiuni, deoarece cremele conțin mai puțin sau deloc alcool.
  • Vitamina E este cunoscuta pentru proprietățile sale de iluminare naturală și poate elimina în mod eficient petele maro de pe piele. Se ia o capsulă de vitamina E și se aplică pe zona afectată a pielii. Puteți lua, de asemenea, capsula pe cale orala.
  • Se fierb cateva frunze de busuioc în apă și puteți adăuga apa de trandafiri în soluție. Lăsați-o să se răcească și se aplică apa pe părțile intunecate ale pielii.
 • Cele mai bune remedii pentru petele de varsta

  Sucul de cartofi este unul dintre cele mai bune remedii pentru petele de varsta. Acesta este foarte util in indepartarea petelor de pigmentare a pielii și petele de pe piele.

  Cele mai bune remedii pentru petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Cunoscute sub numele de pete de vârstă, petele de vârstă sau petele solare/ pete maro, sunt numite de fapt, lentigo solare. Petele de vârstă variază în dimensiune și apar, de obicei, pe față, mâini, umeri și brațe - zonele expuse la soare. Aceste pete maro nu sunt, de obicei grave, dar, pot spune vârsta unei persoane, prin urmare, multe femei și bărbați vor să scape de petele de varsta rapid. Dacă va ganditi sa scăpati de petele maro de pe piele în mod natural, puteți face uz de remedii și tratamente naturale. Îndepărtează petele de varsta de pe fata cu urmatoarele remedii la domiciliu, folosind ingrediente naturale de îngrijire a pielii, cum ar fi ovăz, tomate, papaya, suc de portocale, lapte, unt, usturoi, păpădie, ridichi, ulei de rozmarin, apă, uleiuri naturale și unele ierburi de trandafiri.

  Cartofi pentru a scăpa de petele de varsta de pe fata

  Sucul de cartofi este unul dintre cele mai bune remedii pentru petele de varsta.

  Acesta este foarte util in indepartarea petelor de pigmentare a pielii și petele de pe piele. Acesta are proprietăți de albire, care ajuta la indepartarea petelor si punctele negre de piele. Răzuieste un cartof crud pentru a obține suc și se aplică pe punctele negre. Sucul de cartof crud va fi îmbibat de către piele și va ușura și elimina treptat toate petele și pigmentarea brună a pielii.

  În mod alternativ, amesteca suc de cartofi cu pământ Fuller și se aplică zi de zi pentru a elimina petele maro și petele de ficat de pe piele. Puteți face, de asemenea, o mască prin combinarea de cartof ras cu miere. Cartofii conțin catecholase, care ajută la calmarea pielii si la eliminarea petelor intunecate de pe piele.

  Banane pentru a elimina petele de varsta de pe fata

  Aplica masca pentru îndepărtarea petelor întunecate. Vitamina A din banane ajută pentru a scăpa de petele maro. Chiar și cojile de banane sunt capabile de a reduce petele intunecate de la expunerea la soare. Striviti o banana coapta și se adaugă o linguriță de miere și o linguriță de suc de lămâie. Aplica-l pe petele maro pe fata si se lasa masca timp de zece pana la cincisprezece minute înainte de clătire.

  Remediu cu mere pentru petele maro de pe fata

  Se iau cantități egale de suc de mere și castravete și smântână și se amestecă ingredientele bine. Sterge fata cu apa de trandafiri și apoi aplica masca pe față și se lasă timp de 20 de minute. Apoi îndepărtați masca cu o cârpă umedă sau se spală fața cu apă caldă. În cazul în care această mască de mere este aplicată în mod regulat, atunci va ajuta la eliminarea petelor de vârstă maro de pe fata.

 • Remedii naturale pentru a scapa de petele de pe picioare

  Petele de ficat sunt mici pete maro care sunt comune după vârsta de patruzeci de ani. Afla mai multe remedii naturale pentru a scapa de petele de pe picioare.

  Remedii naturale pentru a scapa de petele de pe picioare

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de ficat sunt mici pete maro care sunt comune după vârsta de patruzeci de ani. Mulți oameni asociază aceste pete cu boli de ficat, dar din fericire nu au nimic de-a face cu ea. De asemenea cunoscute sub numele de pete de vârstă sau lentigo solar, acestea sunt pete inofensive de pe suprafața pielii. Ele pot apărea în orice parte a pielii, dar vizibil acestea sunt observate pe zonele expuse ale corpului, cum ar fi mâini, brațe și fața.

  Petele de ficat de pe picioare apar printre cei care țin în mod frecvent picioarele lor expuse la razele UV ale soarelui, mai ales cei care păstrează picioarele neacoperite lungă durată în timpul verii. Aceste pete inofensive sunt, de fapt, leziuni hiper pigmentate. Ele sunt mici pete nedureroase ovale plate sau rotunde. Mulți oameni trăiesc cu petele de ficat, fara alte probleme de-a lungul vieții lor, dar există și alții care le-ar putea găsi inestetice. Mai multe tipuri de remedii naturale pot usura petele de varsta in afara de tratamente regulate, cum ar fi terapia cu laser, etc.

  Remedii naturale pentru a scapa de petele de pe picioare

  Petele hepatice nu necesită nici un tratament, deoarece acestea sunt pete inofensive. Cu toate acestea, mulți oameni se simt agonizati de corpul lor, din cauza aspectului lor inestetic. Pentru acești oameni, există mai multe modalități de a scăpa de ele complet sau cel puțin sa le estompeze și să le facă mai puțin vizibile. Iată câteva dintre modurile în care pot fi folosite pentru îndepărtarea petelor de vârstă.

  Terapia cu laser

  Laserul a devenit o alegere populara. Tratamentul cu laser ajută la îndepărtarea petelor fără a provoca daune nedorite ale pielii. A se ține bine zona hidratata pentru a permite vindecarea lină și mai rapidă. Cu toate că rezultatul este imediat, poate dura 3 până la 6 luni pentru îndepărtarea completă a petelor.

  Microdermabraziune

  Microdermabraziunea este o altă alegere pentru îndepărtarea petelor de vârstă. Ea reintinereste pielea si diminueaza petele intunecate de pe suprafata pielii. Rezultatul este o mai mare satisfacție dacă tehnica este utilizată în combinație cu alte metode, cum ar fi peeling chimic.

  Există căi de atac naturale pentru cei care nu doresc să fie supusi procedurilor costisitoare:

  • Alpica loțiune de protecție solară pe picior sau păstrați zona acoperită purtand pantaloni lungi. Previne radicalii oxidanți produși prin expunerea la lumina soarelui, care sunt cunoscuti pentru a întuneca pigmentarea.
  • O dieta sanatoasa ce cuprinde vitamine și diverse substanțe nutritive esențiale. Mananca vitamina C, fructe si legume bogate. Vitamina C este hrana pentru piele. Aceasta ajută la diminuarea pigmentarii de culoare închisă și să le face mai puțin vizibile.
 • Petele de varsta sunt un semn de boala?

  Petele de varsta sunt un semn de boala? Unii oameni cred că petele de ficat sunt un semn că ceva este în neregulă cu ficatul.

  Petele de varsta sunt un semn de boala?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă, de asemenea, numite "pete de ficat", apar pe fețele unor oameni, mâini, picioare și alte zone de piele expuse la soare pe măsură ce îmbătrânesc. Ele sunt pete maro sau negre de piele cu margini bine definite. Acestea sunt mici și plate, cu o formă rotunjită și arata similar cu pistrui mari. Ele tind să apară mai frecvent la persoanele care petrec mult timp în soare. Persoanele ale căror rude au pete de varsta, au de asemenea, mai multe sanse de a dezvolta pete de varsta. Ele pot apărea la oameni de 20 de ani, dar ele apar mai des în jurul vârstei de 50 sau 60 de ani.

  Modificări ale pielii

  Petele de vârstă sunt de fapt colecții de celule care dau culoarea pielii sale. Din motive ce nu sunt pe deplin înțeles, aceste celule au tendinta de a creste in grupuri pe masura ce oamenii inainteaza în vârstă. Clusterele se formează între primele două straturi ale pielii: epiderma si derma. Atunci când aceste celule produc pigment în același loc, în același timp, apare o pată de culoare închisă.

  Petele de varsta sunt un semn de boala?

  Unii oameni cred că petele de ficat sunt un semn că ceva este în neregulă cu ficatul. Nu este adevarat. Petele sunt doar o parte normala a procesului de imbatranire. Unii oameni se tem ca petele de varsta sunt canceroase, sau ca acestea ar putea transforma in cancer. Din nou, acest lucru nu este adevărat. Cu toate acestea, deoarece acestea apar pe pielea expusa la soare, și pentru că expunerea la soare este un factor de risc pentru cancerul de piele, este posibil să existe atat pete de varsta cat si cancer in acelasi timp. Dacă aveți o pata care își schimbă culoarea, are margini neregulate, are o suprafata aspra, sangereaza sau are cruste peste si nu se va vindeca, sau care prezintă alte semne de cancer de piele, consultați medicul dumneavoastră.

  Remedii naturale

  Femeile (dar și bărbați) au încercat tot felul de remedii pentru a scapa de petele de ficat. Cele mai multe dintre acestea nu au fost studiate, așa că nu se știe dacă lucrează într-adevăr. Iată câteva sugestii de la cărți și site-uri web dedicate remediilor naturale:

  • Suc de lămâie. Acidul din sucul de lamaie este gandit pentru a lucra ca și cremele exfoliante pentru a elimina stratul superior al pielii. Încercați sa il frecati pe pete de doua ori pe zi, timp de câteva săptămâni.
  • Ceapa rosie. Acizii din ceapa rosie pot lucra în același mod.
  • Ulei de ricin. Uleiul de ricin, aplicat de două ori pe zi, poate netezi petele cu aspect dur. Petele aspre aspect ar trebui să fie întotdeauna verificate de către un medic în primul rând, pentru a exclude cancerul.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 51

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6